Doctorul Florian Neaga – candidatul la parlamentare cu care PSD Sălaj poate da lovitura

Partidele stabilesc în aceste zile candidații la alegerile parlamentare, iar PSD poate da lovitura dacă se hotărăște să-l propună sălăjenilor pe renumitul medic Florian Neaga pe prima poziție pentru Camera Deputaților. Indiferent de ce partid vorbim, pe scena politică sălăjeană sunt puține nume de personalități de mare încredere, iar candidatura lui Florian Neaga s-ar distinge net între toate celelalte.
Medicul Florian Neaga este foarte popular în rândul sălăjenilor nu doar pentru performanțele sale medicale, dar și pentru calitățile lui intelectuale și de caracter. Pe scurt, când sălăjenii vorbesc de medicină de vârf în Sălaj pomenesc de doctorul Neaga, iar când vorbesc de oameni de calitate pomenesc iar de doctorul Neaga.
Ar fi de departe cea mai înțeleaptă alegere pe care PSD Sălaj o poate face. Primul argument este desigur acela că sălăjenii merită să fie reprezentați la vârful politicii de cineva cu aplecare pentru interesele lor. Iar pentru PSD Sălaj, numele lui Neaga în capul listei la parlamentare se transformă într-un avantaj uriaș în aceste alegeri. Votul politic, adică votul dat pentru un partid sau altul, este caracteristic alegerilor parlamentare, iar localele tocmai au arătat că un astfel de vot dezavantajează PSD Sălaj. Candidatura lui Florian Neaga ar reuși să minimalizeze votul politic și să-i atragă pe alegători, oferind un mare avantaj formațiunii conduse în Sălaj de Ionel Ciunt.
În prima parte a anului, PSD Sălaj a făcut o schimbare ce devenise obligatoire. A făcut un pas mare prin preluarea conducerii organizației de către primarul Zalăului. Iar Ionel Ciunt a reușit să treacă PSD Sălaj cu un scor bun prin locale. A câștigat detașat Zalăul, grație reușitelor în dezvoltarea orașului, unde a lucrat eficient alături de viceprimarul Teodor Bălăjel în primul mandat. A ajutat enorm PSD Sălaj și victoria categorică a primarului Dan Ghiurco la Jibou, unde, de asemenea, dezvoltarea orașului a ținut electoratul alături de PSD. Trimiterea în Parlament a medicului Florian Neaga s-ar înscrie perfect în acest trend al PSD Sălaj de reînrădăcinare în preferințele sălăjenilor.
Florian Neaga, medic primar ortopedie – traumatologie, activează din 1999 la Spitalul Județean, căruia i-a adus un mare plus prin performanțele în practica sa, fiind specializat și în chirurgie artroscopică. Este originar din Bobota și are 53 de ani. Despre obiectivele pe care și le-a stabilit ca parlamentar, spune că privește cu maximă responsabilitate interesele județului și ale sălăjenilor în dezvoltarea de noi proiecte de infrastructură, a industriei, agriculturii și serviciilor. Bineînțeles, dezvoltarea sistemului medical este una din priorități. Are pregătite soluții pentru creșterea nivelului calității serviciilor medicale și sporirea accesului pacienților la aceste servicii. Un interes deosebit îl are pentru informatizarea și digitalizarea sistemului medical, dezvoltarea telemedicinei. Dar și pentru dezvoltarea aspectelor juridice care susțin o medicină modernă eficientă.
Sursa text – Facebook infozalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.