Dorin Gorgan vrea să dezvolte comuna Bobota prin investiții cu fonduri europene

Candidatul PSD la Primăria Comunei Bobota, Dorin Gorgan – consilier județean în funcție vine în fața cetățenilor și propune o serie de proiecte de investiții îndrăznețe care să aducă cu adevărat bunăstare în comuna Bobota.

După ce Dorin Gorgan va câștiga alegerile locale și va ocupa funcția de primar în Bobota, comuna va simții o dezvoltare puternică, deoarece echipa PSD Bobota pregătește investiții importante cu finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană.

Cea mai mare investiție care va atrage investitori în zonă, dar va și pune Comuna Bobota pe harta turistică a județului Sălaj este construirea unui Aqua Park cu apă termală, modern, ultra dotat, la fel ca și cele din occident.

Tot prin accesarea de fonduri europene, Dorin Gorgan împreună cu echipa de consilieri va implementa proiectul de racordare a Comunei Bobota la rețeaua de gaze naturale.

„Azi vă prezint un nou proiect pe care #eu împreună cu echipa mea de consilieri PSD, îl considerăm IMPORTANT și pe care îl vom implementa. Va fi o investiție din FONDURI EUROPENE, o investiție care ne va ajuta să dezvoltăm Comuna Bobota. AQUA PARK BOBOTA + Foraj la mare adâncime pentru APA TERMALĂ”, este un proiect inițiat de viitorul primar al comunei Bobota, Dorin Gorgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.