Dorin Ioan Gorgan, candidatul PSD la Primăria Bobota

Dorin Gorgan s-a alăturat echipei #PSD care a demonstrat sălăjenilor că POATE și ȘTIE să facă #LucruriBune pentru Oameni! La alegerile locale din 27 septembrie, Dorin are toate șansele să devină Primar al Comunei #Bobota deoarece a demonstrat că este Omul tânăr, energic, implicat și aplecat nevoilor comunității

Are planuri mari și realiste pentru comuna sa natală și, foarte important, beneficiază de încrederea și respectul comunității. Cu sprijinul echipei PSD va reuși să realizeze #FapteBune pentru #Viitor!

Cine este Dorin Ioan Gorgan?

Dorin Ioan Gorgan are 45 de ani este căsătorit și locuiește în comuna Bobota. Soția Florentina Gorgan este medic de familie în satul Derșida, com. Bobota, totodată fiind medic și la Agenția Națională Antidrog Sălaj.

Dorin este de profesie jurist și are absolvite studiile superioare, fiind licențiat în drept. Are experiență bogată atât politică, cât și administrativă. A început activitatea politică în anul 2004, iar de-a lungul anilor Dorin a ocupat poziții importante la nivel local și județean.

Din 2008 a fost ales consilier local în comuna Bobota, iar în perioada 2009-2012 a primit susținerea consilierilor locali și a fost ales viceprimar al comunei.

În 2012 Dorin Ioan Gorgan ia decizia de a candida la funcția de primar din postura de independent împotriva USL (PSD+PNL), lipsindu-i doar 22 de voturi pentru a câștiga Primăria Bobota.

În perioada 2012-2016 a activat ca și consilier local în Consiliul Local Bobota. În 2016 vin din nou alegerile locale iar Dorin Gorgan decide să candideze din nou la funcția de primar, fiind foarte aproape de câștigarea Primăriei Bobota, lipsindu-i din nou foarte puține voturi.

Datorită rezultatelor bune obținute la alegerile locale, Dorin Gorgan este ales consilier județean, funcție pe care o ocupă și în prezent.

În cadrul Consiliului Județean Sălaj, Dorin activează în Comisia de învățământ, cultură, sport și sănătate. Totodată este membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Sălaj. În cadrul ședințelor Consiliului Județean Sălaj, Dorin Gorgan a fost un consilier activ și a susținut toate inițiativele care au dus la dezvoltarea județului și implicit a comunei Bobota.

„Am luat decizia de a candida pentru funcția de primar al Comunei Bobota, deoarece mă simt obligat (datorită susținerii masive avută în alegerile trecute) să ofer cetățenilor posibilitatea de a susține un candidat cu o viziune diferită față de actualul primar, care în decurs de 4 ani de zile a avut o atitudine netransparentă și a acționat păgubos pentru comunitate. 

Eu voi veni cu soluții pentru oamenii din comuna Bobota și mă voi implica în amănunt pentru a rezolva problemele cetățenilor. Scopul meu este ca oamenii să fie mulțumiți, lucrurile să fie așa cum și le doresc ei, să simtă că trăiesc confortabil și bine”, a transmis candidatul PSD la Primăria Bobota, Dorin Ioan Gorgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.