Eugen Lazăr după ce a depus jurământul: „Garantez că voi fi primarul tuturor cetățenilor”

Primul primar care a fost instalat în noul mandat 2020-2024 este primarul comunei Buciumi, Ioan Eugen Lazăr, care a câștigat al treilea mandat cu un scor detașat de 75%, reușind totodată să obțină și majoritatea în Consiliul Local.


În prezența prefectului Virgil Țurcaș, primarul Eugen Lazăr și consilierii locali au depus jurâmmăntul de credință și au fost instalați la conducerea comunei Buciumi.

„Astăzi începând cu ora 10.00 am avut onoarea ca în prezența domnului prefect al județului Sălaj, Virgil Țurcaș, să participăm la ceremonia de investire a primarului comunei și de constituire a Consiliului Local Buciumi, ocazie cu care am depus jurământul. 

Le mulțumesc tuturor cetățenilor care au avut încredere în mine și care mi-a acordat votul pentru un nou mandat de  primar al Comunei Buciumi. Garantez că voi fi primarul tuturor, așa cum am fost  și până în prezent. 

În continuare vom depune toate eforturile în vederea finalizării proiectelor aflate în desfășurare și totodată mă voi lupta pentru accesarea de noi proiecte de care comuna noastră are nevoie. Dumnezeu să binecuvinteze cetățenii comunei Buciumi”, a declarat primarul Ioan Eugen Lazăr.

Prefectul Virgil Țurcaș felicită noua echipă din Primăria Buciumi

„În calitate de prefect mi-am dorit să particip la prima ședință de constituire a unui consiliu din județul Sălaj după alegerile locale din 27 septembrie ocazie cu care a depus jurământul primarul comunei Buciumi. Am precizat și în cadrul ședinței că aceste funcții sunt de reprezentare și sunt foarte importante în promovarea intereselor comunității pe care o reprezintă. Pe acestă cale le-am urat succes întregii echipe și am convingerea că vor reușii să facă lucrui frumoase”, ne-a declarat prefectul Țurcaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.