Florin Florian – candidatul PSD, primul pe buletinul de vot la Consiliul Județean Sălaj

Ieri, 26 august, s-a derulat, la Biroul Electoral Județean, procedura tragerii la sorți pentru locurile candidaților pe buletinele de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Sălaj și pentru alegerea listei consilierilor județeni.
După finalizarea procedurilor candidatul PSD, Florin Florian, se află pe primul loc pe buletinele de vot la fel și pe buletinul de vot pentru alegerea consilierilor județeni.
„#Locul1. Pășim cu încredere în competiția electorală de pe primul loc! Vă propun un program ferm și consistent, o echipă vrednică, energică, formată din Oameni pricepuți, care #știu și #pot să realizeze #Lucruri Bune pentru #Sălaj!
Să credeți în noi și să ne fiți alături!”, a transmis fostul prefect Florin Florian. 
Lista de consilieri județeni propuși de PSD este deschisă de Florin Florian, 45 de ani – inginer de profesie și fost prefect al județului Sălaj, urmat de Anca Manuela Irimiea, 40 de ani – medic. Pe listă se află oameni tineri, oameni noi în politică, ingineri, juriști, profesori, economiști.
În cursa pentru şefia Consiliului Județean Sălaj au intrat Florin Florian (PSD) – inginer constructor şi fost prefect, Szilagyi Robert (UDMR) – politolog, în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Gheorghe Stanciu (PNŢCD) – economist si administrator de firmă, Dinu Iancu-Sălăjanu (PNL) – profesor de canto şi director al Casei de Cultură a Sindicatelor, Teodor Peter (PMP) – specialist în ştiinţe administrative şi manager şi Valer Crişan (ALDE), consilier juridic şi fost vicepreşedinte al CJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.