Florin Florian va fi un președinte al faptelor în fruntea Consiliului Județean Sălaj

Pentru mine, Florin FLORIAN, candidat la funcția de #Președinte al Consiliului Județean Sălaj, nu este un slogan, ci un #principiu care mă ghidează în tot ceea ce fac.

✍️Referitor la parcursul meu de formare profesională, am absolvit Facultatea de Construcții din Timișoara în anul 1998, specializarea – Construcții civile, industriale și agricole.

Deoarece întotdeauna am considerat că o carieră trainică se bazează pe o educație permanentă, am continuat să mă specializez, urmând programul de Masterat în cadrul aceleiași Facultăți, în domeniul <probleme speciale de inginerie geotehnică>. Pe lângă numeroasele diplome și atestate obținute în domeniul tehnic, am fost preocupat de domeniul Administrației publice, absolvind programe de perfecționare și formare în sfere precum: ☑️managementul funcției publice, ☑️control managerial intern în entitățile publice, ultimul dintre acestea fiind ☑️ programul de formare destinat înalților funcționari publici.

➡️Am 22 de ani de experiență în domeniul tehnic și în Administratie. Mi-am început cariera în mediul privat, ca specialist în domeniul tehnic, iar în anul 2009 m-am angajat în sectorul public, la Inspectoratul Județean în Construcții, poziție din care am avut contact cu toate investițiile publice și private de avengura dezvoltate la nivelul judetului #Sălaj.

➡️ Numirea mea în funcția de Prefect, în anul 2017, a fost o onoare, dar mai ales o foarte mare responsabilitate față de cetățenii județului. Cunoscând îndeaproape ceea ce este necesar pentru județ, voi fi un președinte al faptelor.

Atunci când am luat decizia de a candida la funcția de Președinte al Consiliului Județean Sălaj, m-am gândit la problemele fiecărui cetățean, indiferent de etnie, religie, culoare politică sau nivel de educație.

➡️ Experiența mea profesională îmi conferă avantajul de a porni la drum din prima zi de mandat, fără a fi necesară o perioada de inițiere în problemele administrației județene.

❗✍️Pentru a fi mai concret, pe scurt prioritățile mandatului meu sunt următoarele:

☑️finalizarea proiectelor aflate în implementare, cu respectarea graficelor de timp și a cerințelor de calitate asumate, cele mai importante fiind în domeniile: ➡️ infrastructură rutieră

➡️ infrastructură sanitară

➡️ infrastructură de mediu

➡️capacitate administrativă

➡️atragerea de fonduri nerambursabile aflate la dispoziția administrațiilor publice județene, în perioada de programare 2021-2027, și susținerea celorlalte unități administrativ- teritoriale din județ în astfel de demersuri

➡️ accesarea resurselor financiare pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență în vederea îmbunătățirii actului medical

➡️consultarea cetățenilor cu privire la prioritățile de dezvoltare ale județului

➡️aducerea actului administrativ mai aproape de cetățean

➡️promovarea turismului integrat (istoric, cultural, religios, gastronomic, etc.)

➡️dezvoltarea zonelor rurale

➡️crearea de parteneriate pentru atragerea de fonduri pentru investiții de interes județean (investiții care se adresează fermierilor/antreprenorilor și nu numai)

➡️promovarea activităților destinate copiilor și tineretului (cultură, sport, etc).”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.