INCREDIBIL! Două persoane condamnate decid soarta alegerilor în Șimleu Silvaniei

O decizie nemaiîntâlnită până acum a avut loc la începutul lunii august în orașul Șimleu Silvaniei. Primarul Septimiu Țurcaș, condamnat la trei ani de închisoare pentru fapte de corupție a emis o dispoziție prin care a numit alte două femei condamnate și ele pentru diverse fapte să decidă soarta alegerilor din 27 septembrie.

Concret, este vorba de decizia nr. 381 din 07.08.2020 emisă și semnată de primarul condamnat Septimiu Țurcaș, privind persoanele desemnate ca personal tehnic auxiliar al Biroului Electoral de Circumscripție orășenească nr. 4 Simleu Silvaniei care va participa la acțiunile generate de  desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie. Persoanele numite de Țurcaș în BEC Șimleu:

  • Mocan Elena – manager; Țiglea Laura – director executiv; Hosu Claudia – inspector de specialitate
  • – Belei Carmen – consilier; Sîrca Ioan – șofer
  • – Dregan Olariu – informatician; Trif Cocoru – informatician.

Sursa document: Papillion Vale – Facebook

Amintim pentru cei care au uitat că Mocan Elena – secretara Primăriei Șimleu Silvaniei a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul penal al primarului Țurcaș.

 

 

 

Hosu Claudia, angajată la Primăria Șimleu Silvaniei a fost gasită în stare de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă de către Agenția Națională de Integritate (ANI).

One thought on “INCREDIBIL! Două persoane condamnate decid soarta alegerilor în Șimleu Silvaniei

  1. votam Cristian Opris de la PSD un om care va face ordine in Simleu. Opris va fi primar chiar daca este murdarit de un puscarias pe facebook… Bradetul este cu Opris, Ceheiu este cu Opris, Pusta merge cu Opris. Turcas va cadea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.