Ioan Roșan și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Valcău de Jos

Președintele PNL Valcău de Jos, inginerul Ioan Roșan,  primarul  în funcție al Comunei Valcău de Jos timp de patru mandate și-a depus candidatura pentru încă un mandat și vine în fața cetățenilor cu o echipă de consilieri locali profesioniști și recunoscuți în comunitate.
Ajuns primar la vârsta de 27 de ani, Ioan Roșan a reușit să dezvolte comuna și să ofere servicii ca și la oraș. S-au realizat foarte multe investiții în toată perioada în care Ioan Roșan a ocupat funcția de primar, iar pentru a continua modernizarea și proiectele de investiții este nevoie ca în 27 septembrie locuitorii comunei Valcău să voteze echipa PNL, în frunte cu unul dintre cei mai performanți primari din județ – IOAN ROȘAN.

„Dragi locuitori ai comunei Valcău de Jos !

Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Comunei Valcău de Jos.

Plec pe acest drum pentru o nouă candidatură cu onoare, onoarea de a reprezenta o comunitate care a îndrăznit să creadă în urmă cu 16 ani într-un tânăr, care atunci visa că lucrurile pot fi mai bune, că poți avea străzi asfaltate, iluminat public modern, apă, canalizare, camine culturale noi, scoli reabilitate, gradinite moderne și că viața „la țară” poate să îți ofere confortul dorit ca la oraș.

Vă sunt profund recunoscător pentru sprijinul și încrederea pe care mi-ați acordat-o și nu am uitat niciodată onoarea pe care oamenii din comuna Valcău de Jos mi-au oferit-o în 2004, când și-au pus speranțele și încrederea într-un tânăr care avea atunci doar 27 de ani. Am început să visăm și să muncim împreună și fiecare vis să îl transformăm în REALITATE. NU ne-am mai oprit de atunci și nu ne vom opri niciodată din dezvoltarea Valcăului.

Nu vreau să închei aceste rânduri fără să vă mulțumesc tuturor celor care de 16 ani ați continuat să credeți în mine și în echipa mea de consilieri. Vă mulțumim pentru că mi-ați fost mereu alături, iar pe 27 Septembrie ve-ți acorda un vot mie și echipei mele cu care mă voi prezenta în fața dumneavoastră”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.