Letca: Căminul cultural modern, inaugurat în satul Cuciulat

Primăria comunei Letca a atras fonduri europene pentru a reabilita și moderniza căminele culturale din Cuciulat și Cozla, în valoare de 400.000  euro.

Lucrările la căminul din Cuciulat au demarat în 10 martie și au fost finalizate duminică, 13 septembrie. Din structura existentă au rămas doar zidurile exterioare, restul a fost refăcut complet din nou.

Duminică, odată cu hramul bisericii din Cuciulat, locuitorii au participat la inaugurarea noului cămin cultural. Cu prilejul acestui moment important pe satul Cuciulat, primarul Liviu Dorel MANa ținut să prezinte un scurt raport al activității din ultimii 4 ani, perioadă în care au fost realizate proiecte importante.

La eveniment au participat și Sergiu Panie – vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj, dar și Florin Florian – candidat la președinția Consiliului Județean. În cuvântul său, Florin Florian a ținut să menționeze că își dorește să includă comuna Letca în zona montană – aspect care aduce foarte multe beneficii, în special fermierilor.

În cadrul proiectului au fost executate lucrări la acoperiș, tencuieli interioare, ziduri despărțitoare la grupurile sanitare, șape, tencuieli exterioare, izolație termică, tavene, geamuri și uși cu geam termopan, tencuiala decorativă.

Constructorul a început reabilitarea și modernizarea căminului cultural din satul Cozla. Muncitorii lucrează la schimbarea acoperișului, consolidarea funcației și se pregătesc pentru finisajele interioare.

Vor fi executate lucrări la: ziduri interioare, acoperiş, finisaje interioare/exterioare, tâmplărie din lemn stratificat, uşi, parchet, grupuri sanitare, scenă, vestiare pentru artişti, instalaţie electrică, instalaţie sanitară, instalaţie de încălzire cu centrală termică pe gaz.

 Dotări: aer condiţionat, sistem de sonorizare audio, videoproiector, laptop, scaune din piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.