Localnicii din Tihău confirmă faptul că polițistul Ionuț Horvat și-a vizitat iubita în timpul serviciului

Noi detalii apar în scandalul în care un polițist sălăjean este acuzat că ar fi petrecut clipe intime cu iubita lui, în timpul programului. Reporterii Ziarul de Sălaj au luat legătura cu mai multi locuitori din Tihău care sub protecția anonimatului au făcut declarații uluitoare.

Sursele colegilor noștrii din localitate susțin că în seara zilei de 30 mai 2020 când a avut loc acel eveniment, Ionuț Horvat se afla în curtea casei iubitei și nu în interior. Înainte de ajunge la casa prietenei sale, Ionuț își făcea datoria la o cabană din Tihău, unde se petrecea un chef. Acel chef a fost anunțat prin apel la 112 pentru că, spun sursele noastre, era gălăgie foarte mare. Mai mult, în acea seară, proprietarul cabanei și-a sunat fiul, care era la chef spunându-i să dea muzica mai încep.

”La ora 22.36 s-a sunat la 112 deoarece era foarte mare gălăgie și pe strada unde este amplasată cabana sunt multe familii care au copii mici. La acea cabana s-a mai făcut un chef și în jurul datei 15 mai 2020 și de asemenea vecinii au alertat autoritățile, iar un echipaj de Poliție s-a deplasat la fața locului. Mai mult, în 30 mai 2020, în jurul orei 22.22,  proprietarul cabanei și-a sunat fiul să dea muzica mai încet. Pe de altă parte, vreau să vă spun ce s-a întamplat în momentul în care Ionuț Horvat se afla în curtea casei prietenei sale. Nu este adevărat că Ionuț se afla acolo pentru ”nopți de amor”, ci pentru a afla mai multe detalii despre incident. Mai mult, și colegul său era de față care a fost servit cu un pahar de apă, iar cei doi se aflau în curte și nicidecum în interiorul casei. Ceea ce este foarte important este faptul că după ce Ionuț a plecat de la cabană, el a fost văzut de ”petrecăreți” încotro se îndreaptă și nu avea cum să petreacă clipe intime cu ea. Localnicii sunt foarte supărați pentru că aproape în fiecare săptămână se fac chefuri acolo și liniștea publică este tuluburată”, susțin sursele ziarului sus citat din Tihău.

Polițistul Ionuț Horvat, agent în cadrul Postului de Poliție Băbeni este implicat într-un scandal, după ce Ziarul Monitorul de Sălaj a făcut public un video cu autospeciala Poliției condusă de tânărul polițist parcată în poarta iubitei lui din satul Tihău, comuna Surduc.

Câte dovezi mai are nevoie IPJ Sălaj pentru a aplica legea în acest caz!?

IPJ Sălaj ar fi trebuit să deschidă o cercetare disciplinară și să afle adevărul, nu să își apere subalternul. Dovezile sunt evidente despre faptul că polițistul Ionuț Horvat a încălcat regulamentele Poliției Române, însă IPJ Sălaj trece cu vederea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *