Lucian Bode – ministrul ZERO din Guvernul Orban – PNL

Toți ne-am întrebat câți kilometri de autostradă vor fi gata în 2020. Ministrul Transporturilor a anunțăt la DIGI 24 pe ce drumuri noi vom merge în acest an, dar nimic din ce a promis nu este finalizat în acest moment după 9 luni de guvernare

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat, în direct la Digi24, că în acest an aproximativ 80 de kilometri de autostradă vor fi dați în folosință. Ministrul a enumerat șantierele unde lucrările sunt aproape de finalizare și a vorbit despre proiectele de infrastructură care vor fi începute în acest an, printre care și austostrada Sibiu-Pitești. 

Totul într-o notă politicianistă și pur electorală, declarații fără nici un fundament real, așa cum a arătat în nenumărate rânduri Asociația Pro Infrastructură.

Ministrul Bode omite flagrant să declare că toate șantierele de autostrăzi pe care se lucrează în acest moment sunt proiecte deschise și pornite sub Guvernarea PSD, iar liberalii nu au nici un merit pentru aceste autostrăzi demarate de social-democrați.

„Avem 164 de km de șantiere deschise în acest moment pe autostrăzi si drumuri expres. Suntem foarte avansați cu 41 de kilometri Sebeș-Turda, aproape 90% progres fizic. Mă aștept ca cei 41 de km să fie finalizați și dați în trafic în acest an. 17 kilometri pe Autostrada Transilvania, Iernut-Chețani. Sigur, vom realiza și descăracarea de la Chețani și putem vorbi și de darea în trafic a acestui lot.

Biharia-Borș, 6 km finalizați în iulie, iar Centura Bacăului are 80% grad de finalizare. Noi putem vorbi de darea în trafic a acestor obiective. Ma feresc să spun câți kilometri vor fi dați în trafic. Dacă lucrurile merg așa cum au început, avem toate motivele să sperăm că aceste tronsoane vor fi date în trafic”, a declarat ministrul Transporturilor.

Lucian Bode a precizat că în acest an vor începe lucrările la mai multe tronsoane pe autostrada Transilvania, dar și pe autostrada Sibiu-Pitești.

„Vom începe lucrările la alți 8 kilometri din Autostradă Transivlania și la Centura Bucuresti, și vom semna în luna iunie pentru cele 2 tronsoane de pe Craiova-Pitești (3 și 4). Semnăm contractele dacă nu avem contestații. Semnăm pentru tronsonul 4 Sibiu-Pitești, îmi doresc să semnăm și pentru 3 tronsoane pe Autostrada Transilvania și să aducem proiectele de pe zona Moldovei la un stadiu de maturitate Noi am înregistrat evoluții concrete. Când toți au vorbit de Sibiu-Pitești, au vorbit. Noi am vorbit și în câteva luni am început lucrările”, a mai declarat Bode. 

One thought on “Lucian Bode – ministrul ZERO din Guvernul Orban – PNL

 1. Un sondaj defasurat in perioada 3-7 August si comandat de partidul PRO Romania in Simleu Silvaniei are urmatoarele rezultate:

  1. Septimiu Turcas (sustinut PNL) – 43%
  2. Cristian Opris (PSD) – 32%
  3. Dan Pop-Silvasan (PRO-Romania) – 15%
  4. Virgil-Marius Bob (USR)- 7%
  5. Claudiu Muresan (PLUS) – 3%

  Turcas poate sa cada daca Simleuanii voteaza cu cap si il sustin pe Opris! Daca locurile 3-5 nu isi retrag candidatura, este singura sansa ca alegatorii sa il voteze pe Opris!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.