Medicul Alexandru Rafila s-a alăturat PSD și candidează la parlamentare

Astăzi la sediul central al PSD din București a avut loc o conferință de presă susținută de președintele PSD Marcel Ciolacu și de medicul Alexandru Rafila care s-a alăturat echipei PSD.

Alexandru Rafila este reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății și va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD, deschizând lista la Camera Deputaților în București.

Faptul că PSD reușește să atragă astfel de personalități și să-și reînnoiască efectivul de partid, propunând în prima linie oameni cu notorietate, arată că noul PSD va face o figură frumoasă la noile alegeri.

Amintim că și PSD Sălaj, condus de Ionel Ciunt a decis să aducă oameni noi în partid pe care să-i împingă în alegerile parlamentare, exact pe modelul de la București, prin candidatura renumitului medic ortoped Florian Neaga.

Președintele #PSD Marcel Ciolacu: „Am promis că noul PSD înseamnă o echipă de specialiști, de oameni competenți și profesioniști. România are nevoie de soluții pentru criza sanitară și economică, nu de război politic.

Noua viziune a PSD este să fim exclusiv pe agenda românilor. Iar acum prioritatea este sănătatea oamenilor.

De aceea, îi mulțumesc domnului doctor Alexandru Rafila pentru că s-a alăturat astăzi echipei Partidului Social Democrat.

Avem nevoie de expertiza doctorului Rafila – reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății pentru a trece cu bine peste această perioadă grea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.