Medicul stomatolog, Pop Silvășan, mesaj de susținere pentru Romeo Sabou – candidat la Primăria Șimleu

Tânărul medic dentist din Șimleu, Pop Silvășan Dan – consiler local, a transmis pe Facebook un mesaj de susținere pentru candidatul social democrat la funcția de primar al orașului Șimleu, Romeo Sabou.

„Duminica 27. 06.2021 am sa votez Sabou Romeo pentru functia de primar al Simleului. Votez omul Sabou Romeo pt ca este singurul care poate sa ne uneasca pe noi, locuitorii acestui oras dupa 17 ani de dezbinare si sa fie primarul tuturor, indiferent de orientare politica, etnie, varsta,pregatire profesionala sau pozitie sociala . Haideti sa-i dam o sansa unui om harnic, modest si onest.Impreuna cu Sabou Romeo, cu domnul Doctor Neaga Florian putem insanatosi acest oras”, a transmis medicul stomatolog Pop Silvășan Dan. 

Duminică, 27 iunie șimleuanii sunt chemați la vot să-și aleagă primarul, după ce fostul edil Septimiu Țurcaș a fost condamnat pentru fapte de corupție.

Pe poziția 1 pe buletinul de vot se află candidatul PSD, Romeo Sabou, pe poziția a doua candidatul PNL, Mihai Lazăr, pe poziția 3 candidatul USR, Bob Virgil, iar pe poziția 4 candidatul independent Călin Tulbure.

Potrivit ultimelor sondaje lupta pentru Primăria Șimleu Silvaniei se arată strânsă și se va disputa între PSD și PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *