Ministrul Lucian Bode acuzat că a dat un „tun” de milioane de euro

Ministrul Cîţu împrumută de miliarde, dar niciun leu nu ajunge la români: nici pensii, nici alocaţii, nici sprijin real pentru producătorii și firmele românești! Doar contracte pentru firmele liberalilor! Guvernul îi minte cu nerușinare pe români că nu sunt bani pentru mărirea pensiilor și a alocațiilor, dar faptele arată #contrariul.

Cîțu a cheltuit doar 3 miliarde pentru a susține țara în criza COVID, dar a împrumutat 80 de miliarde. Nu vor să spună țării unde s-au dus banii, fiindcă adevăraţii destinatari sunt membrii și apropiații PNL, nu românii obişnuiţi.

Liberalul Dan Vîlceanu a dat un tun de câteva milioane de euro la Complexul Energetic Oltenia, cu un contract executat, clasic, prin firma mamei sale.

Umbra ministrului Bode, înscăunat la Compania de Aeroporturi, a făcut cadou 4 milioane de euro unei firme de casă pentru servicii pe care le executa, până atunci, chiar aeroportul.

Au vrut să facă bani şi pe seama copiilor, cu o licitaţie pentru măşti de protecţie la Ministerul Educaţiei. Anulată fiindcă presa a aflat că firmele lor doar încasau – nu puteau livra nimic!

Pentru români, liberalii spun că nu sunt bani, dar pentru aleşii PNL curg contractele. Opriţi furăciunea, ajutaţi naţiunea!

Cîţu împrumută de miliarde, dar niciun leu nu ajunge la români: nici pensii, nici alocaţii, nici sprijin real pentru producătorii și firmele românești! Doar contracte pentru firmele liberalilor! Guvernul îi minte cu nerușinare pe români că nu sunt bani pentru mărirea pensiilor și a alocațiilor, dar faptele arată #contrariul. ⚠️Cîțu a cheltuit doar 3 miliarde pentru a susține țara în criza COVID, dar a împrumutat 80 de miliarde. Nu vor să spună țării unde s-au dus banii, fiindcă adevăraţii destinatari sunt membrii și apropiații PNL, nu românii obişnuiţi.↘️Liberalul Dan Vîlceanu a dat un tun de câteva milioane de euro la Complexul Energetic Oltenia, cu un contract executat, clasic, prin firma mamei sale.↘️Umbra ministrului Bode, înscăunat la Compania de Aeroporturi, a făcut cadou 4 milioane de euro unei firme de casă pentru servicii pe care le executa, până atunci, chiar aeroportul.↘️ Au vrut să facă bani şi pe seama copiilor, cu o licitaţie pentru măşti de protecţie la Ministerul Educaţiei. Anulată fiindcă presa a aflat că firmele lor doar încasau – nu puteau livra nimic!⛔ Pentru români, liberalii spun că nu sunt bani, dar pentru aleşii PNL curg contractele. Opriţi furăciunea, ajutaţi naţiunea!#GuvernulVID#OPRIȚIfurăciuneaAjutațiNAȚIUNEA

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 2 iunie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.