PNȚCD îi cheamă la dezbatere pe Florin Florian (PSD) și pe Dinu Iancu Sălăjeanu (PNL)

PNTCD Salaj cheama la o dezbatere electorala cu reprezentantul PNL si reprezentantul PSD.
Atat PNTCD Salaj, cat si Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, l-au invitat in repetate randuri pe Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la presedintia CJ, la o dezbatere publica in fata salajenilor, acesta din urma anuntand insa ca refuza sa participe la orice dezbatere.
In seara zilei de 24 septembrie, insa, cu ocazia unei discutii cu europarlamentarul Cristian Terhes, presedinte PNTCD Salaj, o serie de reprezentanti liberi au conditionat desfasurarea unei dezbateri electorale cu Dinu Iancu Salajanu de prezenta reprezentantului Partidului Social Democrat, Florian Florin.
Ca urmare, PNŢCD Salaj extinde public invitatia de a participa la o dezbatere si lui Florin Florian, candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Salaj.
„Salajenii chiar merita o dezbatere intre primii trei candidati la presedintia Consiliului Judetean Salaj pentru a putea vota in cunostinta de cauza”, a spus europarlamentarul Cristian Terhes.
PNTCD Salaj nu conditioneaza participarea la o asemenea dezbatere de nimic, singura preconditie pe care a pus-o fiind ca dezbaterea sa fie transmisa live pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.