Poliția Rutieră nu „iartă nimic”/ Sute de amenzi aplicate în trei zile

Timp de trei zile, poliţiştii rutieri au aplicat peste 400 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut zeci de permise de conducere şi au constatat 13 infracţiuni, şoferilor care nu au respectat regulile de circulaţie. 1000 de autovehicule au fost verificate.


În perioada 31 iulie-2 august a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat la nivel judeţean o acţiune ce a avut ca scop siguranţa traficului rutier, dar şi prevenirea accidentelor grave de circulaţie.

În cadrul acţiunii au fost verificate 1000 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 415 sancţiuni contravenţionale.

Din totalul sancţiunilor, 408 au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, iar şapte au fost aplicate la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au constatat 13 infracţiuni şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

Totodată au fost reţinute şi 51 de permise de conducere, dintre care 25 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 18 pentru depăşire neregulamentară, cinci pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, două pentru circulaţie pe sensul opus şi un permis pentru neacordare de prioritate.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.