Pop Silvășan Dan vrea o administrație publică onestă, corectă, transparentă și fără interese

Cel mai tânăr candidat pentru funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei, medicul dentist Pop Silvășan Dan – Pro România își dorește să schimbe în bine administrația locală din Șimleu. Singurul obiectiv este dezvoltarea sănătoasă a Șimleului.

„Bună seara. Vreau ca printr-un mesaj cât se poate de pertinent, să adresez câteva puncte de vedere față de voi, dragi șimleuani.

Chiar dacă am fost atacat la dezbaterea televizată duminica trecută, nu mă voi lăsa intimidat și voi continua să lupt pentru Șimleu și pentru șimleuani. Vă chem alături de mine și vă asigur că toate proiectele de investiții benefice orașului nostru aflate în derulare le voi continua. Vom pune stop jafului banilor publici, iar fiecare leu din bugetul local va fi administrat transparent și exclusiv în folosul cetățeanului.

O altă ipoteză pe care doresc să o infirm este cea legată de o așa-zisă alianță între partidul pe care îl reprezint la nivel local și cel aflat la conducerea orașului (majoritate). Mă bucur că în sfârșit, pentru acele „albinuțe hărnicuțe” care tot timpul aduc mierea la „stup” după ordinul dat de „matcă”, contez și vă mulțumesc! Vă mulțumesc că vă răpiți atâtea clipe din timpul vostru liber ca să-mi acordați importanță.

Vreau să îndemn șimleuanii la discuții constructive, la o deschidere catre o administrație cu adevărat transparentă atât în decizii cât și în bugetul local. Vreau să știți cu toții că promisiuni din astea aruncate pe toate gardurile nu mă reprezintă. Vă rog să consultați programul meu electoral, să țineți cont că pentru tot ceea ce am, am muncit mult.

Știu ce înseamnă să clădești ceva sănătos și de durată. Nu am ales să candidez la o asemenea responsabilitate doar pentru a-mi întări factorul de notorietate. Ci am ales să reprezint voința celor care își doresc cu adevărat un oraș mai prosper, mai curat, mai armonios. Vă mulțumesc!”, semnează Pop Silvășan Dan – medic stomatolog, candidatul Pro România la funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.