Prim-adjunctul șefului Jandarmeriei Sălaj, colonelul Smețcaș Mihai, s-a pensionat după 30 de ani de activitate

„Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viaţă şi înţelepciunea unui nou început. A venit momentul ca, după aproape treizeci de ani de carieră militară, domnul colonel Smețcaș Mihai Daniel, prim-adjunctul inspectorului șef, să înceapă o nouă etapă a vieții.

Îi mulţumim pentru întreaga activitate şi îi dorim multă sănătate, bucurii şi o pensie cât mai îndelungată!”, transmite colectivul de la Jandarmeria Sălaj, pe pagina oficială de Facebook. 

Mihai Smețcaș ocupă a doua poziție din Jandarmeria Sălaj din 20 decembrie 2009, după ce a promovat un concurs.  Smețcaș este colonel are 49 de ani, este căsătorit și are un copil. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza” in anul 1994, iar de atunci și până azi când s-a pensionat a activat în cadrul IJJ Salaj.

A inceput cu postul de comandant pluton la Batalionul 71, apoi a avansat la comandant companie, comandant detasament la Comandamentul de Jandarmi Judetean Salaj, in perioada 2002-2003 a fost ofiter in Statul Major al Comandamentului dupa care a devenit adjunct pentru ordine publica la Comandamentul de Jandarmi Judetean Salaj. Din 2005, Smețcaș a fost sef serviciu la Serviciul organizare si coordonare misiuni, iar în decembrie 2009 a devenit prim-adjunct al inspectorului sef.

Pe parcursul acestor ani, s-a specializat urmând un curs de pregătire pentru ordine publică, unul de management și un curs postuniversitar de drept penal si procesual penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.