Primăria Zalău anunță că redeschide Creșa Voinicel

Începând de miercuri, 1 iulie, Creșa Voinicel Zalău va fi redeschisă, cu respectarea regulilor stricte de igienă și protecție sanitară.

Măsurile luate în vederea desfășurării activității educaționale în bune condiții sunt:
– Reamenajarea sălilor și reducerea numărului de copii din grupă, astfel încât să fie asigurată suprafața de 4.5 mp/copil.
– Semnalizarea și delimitarea traseului prin curtea unității, până la intrarea în incintă, în vederea respectării normelor de distanțare socială.
– Purtarea de măști, mănuși, halate de protecție și viziere, de către întreg personalul, pe toată durata programului de activitate.
– Verificarea temperaturii la intrarea în incintă, atât a angajaților, cât și a copiilor.

Pentru prevenirea riscului de îmbolnăvire și redeschiderea creșei în cele mai bune condiții au fost efectuate tratamente de dezinfecție pe holuri, în săli și grupuri sanitare.

Primăria Zalău construiește o creșă nouă în cart. Meseș

O nouă grădinţă cu program prelungit şi creşă se construiește în municipiul Zalău, în  cartierul Meseş. La data de 15 octombrie 2019, primarul Zalăului, Ionel Ciunt  a dat ordinul de începere al lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Grădiniță cu program prelungit și creșa din cartier Meseș, strada Alexandru Lăpușneanu din municipiul Zalău – Etapa I creşă”.

Noua unitate de învăţământ va găzdui un număr de 55 de copii din municipiu, împărțiți pe patru grupe, din care  trei grupe a câte 15 copii cu vârsta  cuprinsă între 2 și 3 ani (grupa mare) și o grupă de zece copii cu vârsta  între 1 și 2 ani  – grupa mijlocie. De asemenea, pentru dezvoltarea actului educațional, în această unitate vor fi create 28 de locuri de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *