Primarul Alin Pocol a depus pentru finanțare la CNI șase proiecte noi

Sub conducerea primarului liberal, Alin Pocol, comuna Lozna a cunoscut o dezvoltare continuă în cei patru ani de mandat. Au fost realizate proiecte importante privind infrastructura rutieră, școlară, drumuri moderne.

Edilul își propune să continue dezvoltarea comunei Lozna, iar pentru acest lucru a depus la recent la Compania Națională de Investiții șase proiecte noi pentru care se luptă să obțină finanțare.

  1. Capelă mortuară în loc. Lozna
  2. Dispensar uman în loc. Lozna
  3. Bază sportivă în loc. Lozna
  4. Modernizare și asfaltare drumuri pe o lungime de 7 kilometri – Cormeniș 1,3 km; Valea Leșului 250 metri; DC 27 – 800 m acces pod Someș; Lozna  480 metri; Preluci 200 metri; Valea Loznei 2,65 km. Proiectul a fost validat pentru etapa 2 de încadrare, urmează obținerea avizelor și semnarea contractului.
  5. Reabilitare și consolidare pasarelă peste râul Someș – legătura Lozna – Letca
  6. Modernizare și reabilitare Școala Gimnazială nr. 1 Lozna

„Sunt dedicat proiectelor de investiții și sunt atent la sursa de finanțare pe care comuna Lozna ar putea-o accesa indiferent de situația financiară a comunei noastre.

Vreau să vă asigur de tot sprijinul meu și voi fi alături de fiecare cetățean al comunei noastre indiferent de situație.

Am fost, sunt și voi rămâne un om pentru oameni”, a transmis primarul Alin Pocol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.