Primarul Dan Ghiurco își prezintă echipa de consilieri PSD Jibou

Unul dintre cei mai harnici și competenți primari din județul Sălaj, inginerul Dan Ghiurco – primarul Orașului Jibou și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Jibou, cu gândul de a continua modernizarea și dezvoltarea comunității.

Dan Ghiurco vine în fața electoratului din Jibou cu o echipă de consilieri locali tineri, profesioniști, oameni renumiți în comunitate pentru rezultatele pe care fiecare le-a înregistrat în domeniile în care activează.

Lista de consilieri locali PSD Jibou este deschisă de cercetătorul Cosmin Sicora – cetățean de onoare al orașului Jibou, director al Grădinii Botanice și premiat al Academiei Române. Pe locul doi se află profesorul Victor Pintea – cetățean de onoare al orașului Jibou, directorul Clubului Copiilor din Jibou, premiat de zecile de generații de copii.

„Sunt doi oameni (Cosmin Sicora și Victor Pintea) care s-au implicat activ în viața comunității noastre și care au contribuit la dezvoltarea și promovarea orașului. Toți candidații din echipă sunt oameni care au făcut performanță în domeniile în care activează și veți găsii în echipă ingineri, profesor, economiști, juriști, antreprenori, cei mai reprezentativi oameni din comunitatea noastră”, a spus primarul Dan Ghiurco. 

„Credem și avem nădejdea că jibouanii și locuitorii noștri din satele aparținătoare vor susține și vor gira această echipă, de departe cea mai competitivă care să continue proiectele de dezvoltare ale orașului aflate în derulare. Vă mulțumim pentru încrederea acordată. Faptele vorbesc”, a transmis primarul Dan Ghiurco la prezentarea listei de consilieri locali.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.