Primarul Șimleului, Țurcaș acuzat că i-a șpagă în plic de la firma de salubrizare

Dupa interventia live a domnului primar din data de 05.06.2020 a doua zi ,asa cum a promis ca sesizeaza toate institutiile, au curs controalele.

Unul de la DSVSA, de la Garda de Mediu, altul de la DSP). Toti au constatat ca este totul in regula, chiar daca m-au vizitat si de doua ori.

Deranjat de rezultatele controalelor, in urmatoarea zi domnul primar m-a amendat cu suma de 5000 lei pentru ca am montat un banner pe terenul primariei fara autorizatie de construire.

Domnule primar, in primul rand, bannerul nu este pe terenul primariei deoarece este montat deasupra portii de intrare in ferma, pe stalpii gardului care sunt in proprietatea mea.

In al doilea rand, va intreb domnule primar, cand am montat bannerul dumneavoastra in campania electorala pe cladirea mea din centru(in care ati mintit cetatenii cu ceea ce vreti sa faceti), banner platit din banii mei, atunci nu a fost nevoie de autorizatie de construire?
De ce nu mi-ati cerut si atunci autorizatie si nu m-ati amendat? Sau bannerele dumneavoastra sunt scutite de autorizatie?

In al treilea rand, daca o sa montez iar bannerul dumneavoastra pe cladirea din centru, nu-i asa ca nu o sa am nevoie de autorizatie? Cate firme sunt in oras care si-au afisat numele firmei, codul fiscal si adresa la strada? Toate au autorizatie de construire?

In al patrulea rand, cand ne-ati cerut in campania electorala sa demontam bannerul contracandidatului Jurcau Ovidiu de la parc, de langa Parohia Ortodoxa, ati avut autorizatie de demolare pentru bannerul lui Jurcau? In oras sunt permise doar bannerele cu TURCAS?

Nu mai inteleg nimic,cum este cu bannerele astea? Cele cu Turcas se pot pune fara autorizatie de construire, iar cel cu ferma doar cu autorizatie?

Sa stiti domnule primar ca eu muncesc pentru 5000 lei, mie nu-mi vin banii in plic cum va vin dumneavoastra spaga de la firma de salubritate.
Rusine sa va fie!

Mie imi dati amenda de 5000 lei pentru un banner. Cui i-ati mai dat amenda pentru un banner?

Va rog sa-mi spuneti o persoana,doar una, ca sa vada cetatenii ce primar drept avem. Ce v-a deranjat, faptul ca am scris POVESTI DE ADORMIT COPII? Nu trebuia sa va deranjeze, deoarece de 16 ani cam asta auzim de la dumneavostra. Asta va reprezinta cel mai bine.

Rog institutiile statului abilitate sa se autosesizeze, sa le pot depune documente pentru cele afirmate.

Sursa: Cristi Opris – Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *