Ridicolul absolut al unui consilier local demis și din PNL și din PSD Surduc

Odată cu apropierea zile de 27 septembrie când au loc alegerile locale, actorii politici înțesesc lupta electorală pentru a accede la putere. Foarte mulți dintre candidații outsider (fără șanse de câștig) încearcă prin metode murdare, josnice, să atragă atenția.

Primarul Comunei Surduc, profesorul Alin Băbănaș în cei patru ani de mandat a reușit să schimbe viața cetățenilor prin faptul că a reușit să atragă sume record pentru proiecte de investiții. Astăzi în comuna Surduc se derulează lucrări mari și de anvergură la care cetățenii nici nu visau în 2016.

Iată motivul pentru care primarul Alin Băbănaș merită să continue la Primăria Surduc, pentru că timp de patru ani a dovedit prin fapte că este capabil să dezvolte comunitatea.

De partea cealaltă, principalul contracandidat și-a atras toți aserviții și oamenii care de-a lungul timpului s-au perindat pe la mai multe partide, unii dintre ei fiind chiar demiși și din PSD și din PNL.

Unul dintre traseiștii politici din gașca Onicaș, care în aceste zile a ales să fie mai vocal este Victor Sână – fost pesedist demis de partid, apoi penelist demis de partid și acum îl regăsim înrolat din nou sub aripa Onicaș.

Cât ipocrit să fii tu Sână, după ce ai fost demis de peste tot, ai înșelat votul cetățenilor prin faptul că te-ai perindat după „ciolan”, să vii tu Sână și să ceri încrederea comunității și mai mult să te autoproclami viitor viceprimar. Nu este comedie mai hazlie decât visele tale întunecate care te bântuie în fiecare ciclu electoral.

AICI VĂ PUTEȚI INFORMA  CORECT despre pașii care duc spre data alegerilor 27 septembrie:

D-nule SÂNĂ VICTOR, viitor viceprimar al comunei Surduc cum te proclami mai nou, oare nu  tu  ești cel care a fost dat afară din funcția de consilier local  de aceeași persoană, respectiv Onicaș Maria, acum racolându-te din nou, pentru că nu ai votat nimic pentru oamenii din comună?

Apoi a venit și rândul primarului Băbănaș să te dea afară din aceleași motive, respectiv: nu ai votat modernizarea iluminatului public, nu ai votat vânzarea lemnelor pentru populație, nu ai votat  cum ai specificat și tu în jalnica postare,nici acel mic cadou pentru tinerii căsătoriți ,pe vremea aceea având o valoare simbolică de doar 200 lei nu 20 lei cum greșit menționezi,  da, nu ai votat acordarea unor ajutoare bănești cu ocazia  sărbătorii Paștelui  și de Crăciun ,familiilor cu pensie de sub 500 lei la acea dată , aici fiind vorba de acei bătrâni care nu aveau nimic în afară de acei bănuți.

Nu ți-e rușine să echivalezi un cadou pentru tinerii căsătoriți cu un prezervativ? De fapt nu ne miră gândirea  pe care o ai atâta timp cât le oferi oamenilor ,,ar trebui să mănânci   un cacat” (Citat dintr-o postare anterioară a ta).

Dacă nu  scrii și nu te exprimi bine în limba română,măcar citește bine, aici subliniind faptul că primarul Băbănaș Alin  a comunicat cetățenilor satului Tihău că unul dintre obiectivele propuse (nemenționând că este în execuție) pentru mandatul 2020-2024 este ,,Modernizare străzi în comuna Surduc” pe o distanță de 6,539 km , printre care se regăsesc și cele 2 străzi din Tihău, respectiv Piroșa și Pe deal, care se și regăsește ca și aprobat în Lista Sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului ,, Drumuri de interes local și de interes județean”, iar Proiectul privind extinderea rețelei de gaz metan în  localitatea  Tihau strada,,Sub Padure si Pirosa va fi finalizat spune primarul Băbănaș  până la finele acestui an, și da, va fi finalizat.

Referitor la studiul de fezabilitate „introducerea rețelelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră  în comună “întocmit de d-na Onicaș fostul primar al comunei, dacă citeai cum trebuie și nu printre rânduri, s-a spus că  acest studiu de fezabilitate nu a fost promovat deoarece nu au existat preocupări în asigurarea unei surse de finanțare pentru continuarea proiectului tehnic și execuția investiției, iar soluțiile prezentate nu erau de actualitate deoarece apa în comună se introduce de către Compania de apă Someș-Tisa Cluj prin Programul Operațional Infrastructură Mare-POIM .Într-un cuvânt, și dacă mă repet, îți comunic că  acest SF în valoare de peste un milliard de lei vechi  și achitat din banii cetățenilor comunei este maculatură în arhiva primăriei.

Din surse apropiate am înțeles că familia ta împreună cu tine v-ați  pus de-a curmezișul  oricărei inițiative venită din partea primarului , bisericii, din partea oricui are o altă gândire față de a voastră.

Cred că ești la curent cu faptul  că locul de consilier pe care te regăsești tu la PSD a fost propus de Onicaș altor persoane  cu o gândire sănătoasă,  care bineânțeles au refuzat-o  deoarece realizările dânsei pentru satul Tihău, sunt nesemnificative comparativ cu cele ale primarului Băbănaș Alin, și, neavând încotro s-a îndreptat din nou spre tine.

Întrebarea noastră este în cât timp vei părăsi din nou corabia PSD?  Suntem mai mult ca siguri că  vei fi aruncat  la ,,recycle bin” din cauza capacității tale intelectuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.