Se montează ecranul gigant pentru Cinema Drive. Vineri seara vedem primele filme

Au început lucrările de amenajare a celui mai mare ecran pentru proiecții de film în aer liber, amplasat în parcare Zalău Value Center.

În cursul zile de azi, 22 iunie, echipele de muncitori au marcat zone și au montat primele schelete metalice atât pentru ecranul gigantic pe care vor fi proiectate filmele, cât și tribuna pentru cele 100 de locuri. Vineri, 26 iunie totul trebuie să fie gata, iar seara vor fi proiectate primele filme.

Amintim că Primăria Municipiului Zalău a încheiat un parteneriat cu reprezentanții complexului comercial Zalău Value Center pentru organizarea evenimentului Cinema Drive 2020.

În dimineața zilei de 16 iunie 2020, primarului Municipiului Zalău, Ionel Ciunt a avut o întâlnire cu reprezentații complexului comercial, în cadrul căreia a fost semnat un parteneriat pentru organizarea evenimentului Cinema Drive 2020 (proiecții de film în aer liber).

Evenimentul Cinema Drive 2020 este ogranizat în perioada 26 iunie – 2 octombrie 2020, prin realizarea de proiecții cinematografice în intervalul orar 21.30 – 24.00, pentru un număr maxim de 200 de autoturisme și 100 de persoane pe locuri amenajate în gradenă.
Locația desfășurării evenimentului este parcarea Centrului Comercial Zalău Value Center situat pe Bulevardul Mihai Viteazul.

Organizatorul va asigura respectarea măsurilor speciale de prevenire a infecției cu coronavirus impuse de autoritățile competente.

Primăria Municipiului Zalău va asigura ordinerea și liniștea pe toată durata evenimentului prin Poliția Locală Zalău, va asigura serviciile de curățenie și salubrizare a zonei de desfășurare a evenimentului.
Poliția Locală Zalău va controla accesul autoturismelor la proiecțiile de film pe baza rezervării acestora pe platforma online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.