Șeful ISU Sălaj, Adrian Chichișan, a intermediat o donație de 100.000 lei pentru spitalul județean

Materiale sanitare în valoare de peste 100.000 RON donate Spitalului Județean de Urgență Zalău din Elveția prin intermediul Crucii Roșii Sălaj,
În urmă cu puțin timp, la Spitalul Județean de Urgență Zalău (SJUZ) a fost descărcat primul camion din cele cinci, cu materiale sanitare, donație primită din partea Asociației Osteuropahilfe din Elveția, prin intermediul Crucii Roșii, filiala Sălaj (președinte- Adrian Chichișan).
Acest ajutor depășește valoarea totală de 100.000 RON și constă în consumabile generale, halate de operație, uniforme, echipamente de unică folosință, materiale de o calitate superioară, după cum a afirmat Ramona Marincaș, directorul medical al SJUZ.
La descărcarea lor, au dat o mâna de ajutor cei doi subprefecti ai județului Sălaj, Romeo Sârca și Robert Vasvari, alături de Lorena Filip, director al Crucii Roșii, filiala Sălaj.
Celelalte patru transporturi cu materiale sanitare sunt așteptate în cursul zilei de astăzi și vor fi repartizate pe secții, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.