Senator PMP Cristian Lungu: „Am negociat prin protocol 6 viceprimari în Sălaj”

PMP Sălaj a trecut prin multe schimbări în ultimii patru ani. Ne amintim că în 2016 partidul lui Băsescu a obținut la redistribuire doi parlamentari în Sălaj, deputatul Liviu Balint și senatorul Cristian Lungu.

Senatorul Cristian Lungu a preluat conducerea PMP Sălaj și a fost pionul principal în organizarea alegerilor locale, selectarea candidaților PMP, atât în Sălaj, cât și în Cluj.

Rezultatele au și venit, astfelt că sub conducerea lui Cristian Lungu, PMP Sălaj și-a dublat numărul de consilieri locali și a negociat cu PNL 6 funcții de viceprimar.

„Avem comunele unde noi putem ajuta PNL să facă majorități: 

Creaca – viceprimar; Criseni – viceprimar; Marca – viceprimar; Plopiș – viceprimar; Rus – viceprimar; Zalha – viceprimar.

Mulțumim pentru încrederea acordată tuturor sălăjenilor. PMP Sălaj și-a dublat numărul de consilieri locali de la 14 la 31. Noi avem de la București prin decizia BPN obligația să respectăm protocolul cu PNL și îi vom ajuta pe PNL să obțină majoritate acolo unde au nevoie”, a transmis în exclusivitate pentru Monitorul de Sălaj, senatorul Cristian Lungu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.