Septimiu Țurcaș batjocorit pe Facebook: „În temniță, cu cătușele pe mâini”

Pe Facebook circulă o caricatură care îl ilustrează pe primarul orașului Șimleu Silvaniei, Septimiu Cătălin Țurcaș îmbrăcat în haine cu dungi albe și negre, în pușcărie și cu cătușele pe mâini.

Caricatura a fost postată pe rețele de socializare de un șimleuan, Vale Matei. Nu este pentru prima dată când primaul în funcție din Șimleu, Septimiu Țurcaș este luat la mișto pe Facebook.

Totul se trage de la condamnarea din luna iulie dată de Tribunalul Maramureș, când Septimiu Țurcaș a fost condamant la 3 ani de închisoare pentru fapte de corupție.

Mâine, 9 august, la Curtea de Apel Cluj are loc primul termen de judecată, pentru că Țurcaș și restul inculpaților din dosar au făcut apel, fiind nemulțumiți de condamnarea primită în Maramureș.

Deși i s-a cerut să își depună demisia de onoare, Septimiu Țurcaș a fost eliminat din PNL Sălaj, și-a pierdut toate funcțiile politice, dar a ales să candideze independent. Liderii PNL din Sălaj au declarat că-l susțin pe Țurcaș, chiar dacă, candideză independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.