Susținere puternică din partea liderilor județeni PSD pentru Dorin Gorgan – candidatul la Primăria Bobota

Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Sălaj, Florin Florian, a fost zilele acestea și la Bobota însoțit de o echipă de campanie din care fac parte greii din PSD Sălaj: Tiberiu Marc – președinte CJ Sălaj, Sergiu Panie – vicepreședinte CJ Sălaj, dar și foarte mulți tineri voluntari.

„Am fost din poartă-n poartă prin Măeriște, Bobota și Sărmășag. Am cunoscut Oameni harnici și gospodari cărora le mulțumesc pentru că și-au deschis sufletul și ne-au încurajat. Proiectele în derulare ale Consiliului Județean Sălaj sunt importante pentru fiecare familie. Avizarea extinderii rețelei de apă potabilă din aducțiunea Gilău și pentru aceste comune este un sprijin real care va duce la creșterea calității vieții. Continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare pentru drumul județean DJ 110, Maeriste-Doh-Carastelec reprezintă doar două exemple că administrația județeană este implicată pentru dezvoltare”, a transmis Florin Florian – candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Sălaj.

Demersul a reprezentat și o susținere puternică pentru Dorin Gorgan – candidatul PSD la Primăria Bobota.  Echipa PSD Bobota înfrunte cu Dorin Gorgan propune un plan de dezvltarea care să aducă bunăstare fiecărui cetățean, iar sursa de finanțare sunt fondurile europene.

Printre proiectele pe care Dorin Ioan Gorgan și echipa sa de consilieri locali le va realiza sunt:

  1. Implementarea proiectului APĂ și Canal, dar și extinderea rețelei de canalizare pentru localitatea Zalnoc
  2. Racordarea comunei Bobota la rețeaua de gaze naturale
  3. Amenajarea drumurilor de exploatare agricolă
  4. Foraj la mare adâncime pentru apă termală și construire Aqua Park în comuna Bobota
  5. Plafonarea și reducerea impozitelor și taxelor local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.