Pop Ionuț, arestat preventiv după o tâlhărie comisă la Casnica

Ionuț Pop, un tânăr din Zalău, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă în municipiul Zalău, a fost prins de poliţişti. Tânărul a fost reţinut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Ionuț Pop va sta după gratii până în 4 aprilie.


La data de 4 iunie, ora 19.19, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către angajata unui magazin, din municipiul Zalău, despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns în  local şi a sustras două sticle cu vin, după care a fugit.

Verificările efectuate poliţişti au dus în scurt timp la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din municipiul Zalău.

Din cercetări s-a stabilit că tânărul a pătruns în magazinul Casnica, a luat două sticle cu vin, moment în care a fost observat de angajata localului. Pentru a-şi asigura scăparea a împins-o pe femeie şi a fugit.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, tânărul a fost reţinut în nopatea de joi spre vineri (4 spre 5 iunie a.c.), la ora 1.00 şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiă Sălaj. Astăzi, 5 iunie a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea luării unei măsuri preventive.

Judecătoria Zalău a admis cererea provurorilor și au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Ionuț Pop, care va sta după gratii până în 4 aprilie.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Soluția pe scurt a Judecătoriei Zalău: 

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul pe lângă JUDECĂTORIA ZALĂU în dosarul penal nr. 710/P/2020. În baza art. 226 raportat la art. 202 alin.1, 3 şi 4 lit. e) şi art 223 alin 2 cod de proc penală dispune: Arestarea preventivă pe o durată de 30 zile începând cu data de 05.06.2020 şi până la data de 04.07.2020 inclusiv, a inculpatului P. I., fiul lui , recidivist, necăsătorit, studii primare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prevăzută de : – art. 233 Cod penal raportat la art. 234 alin.1 lit.c) Cod penal, cu aplicarea art.41 alin.1 Cod Penal. În baza art. 230 Cod procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.