Teodor Bălăjel reconfirmat pentru un nou mandat de viceprimar al Zalăului

Primarul Ionel Ciunt vrea un nou mandat alături de viceprimarul Teodor Bălăjel, cu care a reușit să aducă bani în Zalău și să-l scape de sărăcie

Alegerile locale sunt ”la o aruncătură de băț”. Primul mandat al primarului Ionel Ciunt este la final, iar punctul forte al celor patru ani sunt banii. Pentru că banii sunt buni la orice, iar urmare a faptului că Zalăul are acum bani mai mulți ca oricând se vede cu ochiul liber.

Din datele raportului de activitate prezentat de primar zilele trecute reiese, de exemplu, că bugetul de dezvoltare al Zalăului este în 2020 de peste 27 de milioane de euro, față de numai 6 milioane de euro în 2016. Adică avem anul acesta bani de investit în dezvoltarea orașului de 4,5 ori mai mulți decât aveam în vremurile liberalului Căpîlnașiu.

În cei patru ani, administrația condusă de primarul Ionel Ciunt și viceprimarul Teodor Bălăjel au făcut Zalăul campion al regiunii Nord Vest la atragerea banilor europeni raportat la populație, cu proiecte de peste 100 de milioane de euro. Iar pentru următoarea sesiune de finanțare sunt în pregătire proiecte de peste 138 de milioane de euro.

Primarul Ionel Ciunt a spus la prezentarea raportului, pe care a făcut-o alături de viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, că își dorește un nou mandat alături de aceeași echipă, cu care a reușit să aducă bani și să pornească reconstrucția Zalăului.

Previziunile sunt pentru o victorie ușoară pentru Ciunt în cursa pentru Primăria Zalău. Dar pentru a putea continua în același ritm alături de Teodor Bălăjel – recunoscut ca omul care ”împinge” lucrurile în administrația Zalăului – are mare nevoie de un scor foarte bun la alegerile de luna viitoare pentru lista de consilieri PSD. Dacă partidul obține majoritatea în Consiliul Local, viceprimarul Teodor Bălăjel, care se regăsește în fruntea listei PSD de consilieri locali, va putea rămâne alături de Ionel Ciunt la conducerea Zalăului.

One thought on “Teodor Bălăjel reconfirmat pentru un nou mandat de viceprimar al Zalăului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.