Transformare uriașă în PSD Jibou – Dan Ghiurco aduce în prim-plan elitele locale și tinerii

Primarul Dan Ghiurco, președintele PSD Jibou face revoluție în organizația locală a social-democraților. Îi aduce în față pe tineri și pe oamenii cu pregătire profesională impecabilă care au făcut în timp dovada performaței.

Este cunoscut faptul că Dan Ghiurco este unul dintre cei mai activi politicieni sălăjeni în mediul online, dar și poate cel mai apreciat. A pus mereu accent pe profesionalism, pe inovație și i-a încurajat pe tineri să i se alăture pentru a contribui la cele mai bune soluții pentru dezvoltarea orașului.

Dan Ghiurco are o experiență consistentă în administrație la cel mai înalt nivel. Are o pregătire profesională ireproșabilă, fiind de profesie inginer, fapt pentru care îi place ca orice lucrare din oraș să fie executată „ca la carte”. Ghiurco este credincios și cu frică de Dumnezeu, ceea ce nu este un lucru puțin ținând cont de vremurile în care trăim.

Încă de la începutul carierei politice, Dan Ghiurco a acordat o mare atenție tinerilor pe care i-a apreciat cu fiecare ocazie. TSD Jibou a devenit cea mai puternică organizație de tineret din județ, coordonată de tânărul Vlad Pașcalău.

Dan Ghiurco va candida pentru al doilea mandat de primar al Orașului Jibou pe listele PSD. Și cel mai probabil va și câștiga, având alături elitele locale și tinerii.

Pe listă la Consiliul Local Jibou, Dan Ghiurco a promovat mai mulți tineri cu studii superioare și care sunt un exemplu în comunitate, tocmai pentru a da încredere noii generații să se implice și în spectrul politic.

Doru Petrean este absolvent de studii superioare la Cluj, specializarea inginer it, dar și antreprenor și administrator al unui lanț de restaurante și săli de evenimente, atât în Jibou, cât și în Zalău. Petrean este unul dintre tinerii din noua generație promovați de Dan Ghiurco și se află pe locul 7 pentru Consiliul Local Jibou.

Doru Ciure este un alt tânăr promovat de primarul Dan Ghiurco care se află pe un loc eligibil pentru Consiliul Local Jibou. Doru are 31 de ani, a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj, specializarea inginerie electrică, dar și un master în același domeniu. Lucrează ca inginer la cea mai mare companie din Transilvania în domeniul construcțiilor imobiliare. Doru Ciure răspunde de aproximativ 100 de muncitori, împărțiți în mai multe echipe care lucrează în toate tipurile de instalații, având proiecte atât în Cluj, cât și în București. Lista PSD Jibou pentru Consiliul Local are și alți tineri la fel de bine pregătiți, cu studii superioare și care deja activează în diferite companii importante.

Lista PSD pentru Consiliul Local Jibou este deschisă de doi cetățeni de onoare ai orașului, două elite locale. Cercetătorul Cosmin Sicora – cetățean de onoare al orașului Jibou, director al Grădinii Botanice și premiat al Academiei Române. Pe locul doi se află profesorul Victor Pintea – cetățean de onoare al orașului Jibou, directorul Clubului Copiilor din Jibou, premiat de zecile de generații de copii.

De departe, PSD Jibou are cea mai bună echipă de consilieri locali, dar și cea mai bună propunere pentru funcția de primar la Jibou – inginerul Dan Ghiurco, omul care a dovedit că în doar patru ani un oraș gri a prins viață prin proiecte în valoare totală de peste 1650 miliarde de lei vechi, inclusiv fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.