FOTO: Un camion înmatriculat în Sălaj a călcat un biciclist în Huedin

Un grav accident rutier a avut loc azi în orașul Huedin, județul Cluj, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Un camion înmatriculat în Sălaj cu numărul SJ 35 MOL a lovit un bărbat de 74 de ani care circula pe bicicletă. În urma impactului biciclistul a decedat. La fața locului au intervenit un echipaj de la Polițai Rutieră și o Ambulanță.

Evenimentul rutier a avut loc azi dimineață în cetrul Huiedinului, la intersecția DN1R cu DN1 E60. Bărbatul a decedat pe loc, strivit sub roțile camionului. Biciclistul s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, iar camionul circula regulamentar. Șoferul camionului nu consumase alcool.

„Din primele informații, un bărbat de 74 de ani, din Huedin, care se deplasa cu bicicleta pe str Avram Iancu, ajuns la intersecția cu str Piața Republicii, a coborât de pe biciciletă și s-a angajat în traversarea părții carosabile, fiind lovit de un ansamblu de vehicule care, ajuns în intersecție, ar fi efectuat un viraj la stânga pe DN 1 E60. Din nefericire, în urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului de 74 de ani. Conducătorul ansamblului de vehicule, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arat[ ]ntr-o informare transmisă de IPJ Cluj. 

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, dosar în cadrul căruia vor fi lămurite toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.