Un tânăr din Cehu Silvaniei a fost reţinut de poliţişti pentru tâlhărie

Un tânăr de 32 de ani, din Cehu Silvaniei, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată a fost identificat de poliţişti. Cel în cauză a fost reţinut.

La data de 15 august a.c., ora 22.05, Poliția Orașului Cehu Silvaniei a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie din localitate, despre faptul că soțul ei a fost deposedat de bani şi telefonul mobil. La momentul comiterii faptei, victima se afla pe strada Piața Trandafirilor, din Cehu Silvaniei, moment în care  a fost lovit cu pumnul şi cu piciorul de către o persoană necunoscută şi deposedat de telefonul mobil în valoare de 640 lei şi de suma de 300 de lei.

Verificările efectuate de poliţişti au dus, în aceeaşi zi, la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, TEREBEŞI NORBERT MARTON. Din prejudiciul cauzat a fost recuperat telefonul.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, tânărul TEREBEŞI NORBERT MARTON a fost reţinut de poliţişti, duminică, 16 august, şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

La data de 17 august a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații jibouani au admis propunerea procurorilor și l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

TEREBEŞI NORBERT MARTON a fost depus în centrul de arest preventiv al IPJ Sălaj, unde va sta până la data de 15 septembrie inclusiv.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.