USR Sălaj anunță că a reușit să salveze proiectul drumului expres Jibou – Baia Mare

Ultima variantă a Planului Național de Redresare și Reziliență, pe baza căreia se vor purta negocierile cu Comisia Europeană, a fost adoptată de către Guvern. Așa cum USR și-a dorit și a insistat să se întâmple, Drumul Expres Baia Mare – Jibou intră, oficial, în acest plan, la capitolul :

Investiții în dezvoltarea infrastructurii rutiere majore

În acest scop, Cristian Ghinea , ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, va face zilele acestea o vizită de lucru la Bruxelles.

PNRR are în total șase piloni, iar finanțările necesare pentru infrastructura de transport au fost incluse în Pilonul III – Creștere inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii.

„Mă bucur că astăzi, cu colegii Cătălin Drulă și Horațiu Cosma în poziții de decizie la Ministerul Transporturilor, noi pași corecți și necesari pentru ca infrastructura județului Sălaj să se dezvolte, sunt făcuți”, transmite consilierul județean USR, Nicolae Olar. 

„Consilierii și parlamentarii sălăjeni ai USR-PLUS vor continua monitorizarea permanentă a stării de fapt a infrastructurii sălăjeană și vom face tot ceea ce ține de noi ca aceasta să se dezvolte într-un ritm susținut”, dau asigurări liderii USR Sălaj

One thought on “USR Sălaj anunță că a reușit să salveze proiectul drumului expres Jibou – Baia Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *