Valer Crișan, președinte ALDE Sălaj: Planul PNL de restructurare economică, doar vis

Pe modelul PDL din 2009 – 2010, care a recunoscut prea tarziu ca avem de a face cu o criza economica, PNL-ul de azi copiaza exact greselile facute de PDL-ul pe a carui structura s-a creat.
Florin Citu vede numai lapte si miere in tara. Florin Citu vede numai cresteri economice, vede unicornii zburdand pe plaiurile romanesti.
Dupa asigurarile pe care ni le ofera zilnic Florin Citu, Romania are o economie mai puternica decat Germania, Franta, Japonia sau chiar SUA.
O laudarosenie, care creeaza asteptari mult prea mari din partea romanilor. Problema este momentul in care laudarosenia se termina si ne loveste realitate. Atunci Citu va da din colt in colt si ne va spune ca spionii rusi sunt de vina pentru dezastrul economic.
Vorbea in Parlament premierul Orban de ochelari de cal, ei bine se pare ca inspiratia i-a venit de la Florin Citu, care nu vede decat cifrele pe care le viseaza noaptea in somn si ignora toate prognozele venite din partea Comisiei Europene sau FMI.
Atitudinea aceasta a Guvernului PNL va ingropa economia Romaniei, va afecta pe termen nedeterminat populatia, pentru ca nici pana azi Florin Citu nu a venit cu un plan economic.
ALDE a cerut Guvernului sa ne spuna ce a facut pentru relansarea economica. Practic nu ne-a spus nimic, ne-a spus numai ce o sa se faca. Daca suntem prima tara din UE la crestere economica, ar fi trebuit ca astazi sa ne prezinte ministrul de Finante defalcat programul de scheme de ajutor de stat de o suta de miliarde de lei. Ei bine, el intarzie.

Valeriu Radu Crișan, președinte ALDE Filiala Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *