VEZI ce proiecte de investiții propune Dorin Ioan Gorgan, candidatul PSD la Primăria Bobota

Candidatul PSD la funcția de primar în Comuna Bobota, consilierul județean Dorin Gorgan, vine în fața cetățenilor cu un plan de investiții măreț și propune oamenilor proiecte importante pentru care se va lupta să le implementeze după ce va fi ales primar.

Dorin Ioan Gorgan are în spate o echipă de consilieri profesioniști, cu experiență, care vor pune umărul la dezvoltarea comunei Bobota în beneficiul tuturor cetățenilor prin implicare și transparență maximă.

„Dragii mei, după cum știți urmează o nouă competiție electorală. EU cu echipa mea de consilieri AVEM obiective pentru dezvoltarea comunei BOBOTA :

1. IMPLEMENTAREA PROIECTULUI DE APA SI CANAL IN COMUNA BOBOTA si extinderea retelei de CANALIZARE pentru localitatea ZALNOC.

2. Racordarea COMUNEI BOBOTA la rețeaua de GAZE NATURALE , proiect care se va realiza prin accesarea de FONDURI EUROPENE .

3. PLAFONAREA si REDUCEREA TAXELOR LOCALE. Aceste proiecte vor încuraja mediul de afaceri din comuna noastră și vor atrage noi investitori.

ACTUALA ADMINISTRATIE LOCALA NU A REUSIT SA IMPLEMENTEZE ACESTE PROIECTE. NOI O SA REUSIM! Vor mai urma si alte obiective”, a transmis Dorin Gorgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.