Vezi reacția lui Dinu Iancu Sălăjeanu despre dosarul penal pentru mită electorală

Polițiștii au dechis un dosar penal pentru mită electorală pe numele unui bărbat de 42 de ani din echipa de campanie a lui Dinu Iancu Sălăjeanu, acesta fiind acuzat că ar fi distribuit 40 de ghiozdane în satul Cerișa, după care ar fi cerut părinților să voteze cu PNL la alegerile locale.

Reprezentanții IPJ Sălaj au confirmat informația despre existența unui dosar penal aflat în lucru pentru mită electorală.

Contactat telefonic, șeful PNL Sălaj, Lucian Bode și secretarul general Marcel Zaharia fug de responsabilitate și nu au oferit un răspuns la solicitările cu privire la acest subiect.

Singurul membru PNL Sălaj care a răspuns la telefon și a vorbit despre acest subiect a fost Dinu Iancu Sălăjeanu – candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Întrebat despre cele întâmplate la Halmășd, Dinu Iancu Sălăjeanu nici nu a infirmat, dar nici nu a confirmat informațiile date de Poliție.

Răspunsul lui Dinu a fost „o să mă interesez”, după care a închis telefonul, cel mai probabil se află în campanie electorală prin județ și i-a fost jenă să vorbească despre acest subiect atât de delicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.