VICTORIE: Primarul Alin Pocol a obținut finanțare de la CNI pentru două proiecte noi

Vești bune vin de la București pentru locuitorii comunei Lozna, aflată sub conducerea liberalului Alin Pocol, unul dintre cei mai performanți primari din județ.

Sub conducerea primarului liberal, Alin Pocol, comuna Lozna a cunoscut o dezvoltare continuă în cei patru ani de mandat. Au fost realizate proiecte importante privind infrastructura rutieră, școlară, drumuri moderne.

Edilul își propune să continue dezvoltarea comunei Lozna, iar pentru acest lucru a depus la recent la Compania Națională de Investiții șase proiecte noi pentru care se luptă să obțină finanțare.

Recent, Compania Națională de Investiții din București a transmis două comunicate către Primăria Lozna prin care informează că două proiecte au primit acordul pentru finanțare din partea ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan.

  1. Capelă mortuară în loc. Lozna
  2. Dispensar uman în loc. Lozna
  3. Bază sportivă în loc. Lozna – s-a câștigat finanțarea 
  4. Modernizare și asfaltare drumuri pe o lungime de 7 kilometri – Cormeniș 1,3 km; Valea Leșului 250 metri; DC 27 – 800 m acces pod Someș; Lozna  480 metri; Preluci 200 metri; Valea Loznei 2,65 km. Proiectul a fost validat pentru etapa 2 de încadrare, urmează obținerea avizelor și semnarea contractului.
  5. Reabilitare și consolidare pasarelă peste râul Someș – legătura Lozna – Letca
  6. Modernizare și reabilitare Școala Gimnazială nr. 1 Lozna – s-a câștigat finanțarea 

„Sunt dedicat proiectelor de investiții și sunt atent la sursa de finanțare pe care comuna Lozna ar putea-o accesa indiferent de situația financiară a comunei noastre.

Vreau să vă asigur de tot sprijinul meu și voi fi alături de fiecare cetățean al comunei noastre indiferent de situație. Am fost, sunt și voi rămâne un om pentru oameni”, a transmis primarul Alin Pocol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.