VIDEO: Jiboul are acum un bulevard modern, realizat de administrația Dan Ghiurco

Așa a fost…acostamente de pământ, fire atârnate, șanțuri de pământ și, în mare parte, fără trotuare…

În 2016, după instalarea în funcția de primar, am început demersurile privind #reabilitarea și #modernizarea străzilor Tudor Vladimirescu și Odorheiului. În 2017 s-a finalizat #documentația tehnico-economică (studiu de fezabilitate cu toate studiile aferente: studiu geotehnic, studiu topografic, documentații obținere avize și acorduri, etc).

La sfârșitul anului s-a semnat contractul de finanțare a investiției cu Ministerul #Dezvoltării. În anul 2018 s-a emis ordin de începere privind proiectarea și execuția #lucrărilor pe o lungime de cca 2000 m, reabilitarea și extinderea sistemului rutier, amenajarea zonei de parcare, amenajarea trotuarelor și pistei de bicicliști pe toate lungimea arterei, reabilitarea acceselor la proprietăți și realizarea canalizării pluviale îngropate.

În paralel, în perioada 2018-2019, pe străzile Tudor Vladimirescu și Odorheiului s-a introdus #rețeaua de gaze în subteran de către DelGaz și rețeaua de distribuție energie electrică de către Electrica S.A.

Pe de altă parte, prin proiectul “Modernizare #infrastructură iluminat public și rețea de fibră optică pe străzile Tudor Vladimirescu, Odorheiului, Stejarilor, Ronei și Nucului din orașul Jibou”, #investiție finanțată din bugetul local, s-au introdus în #subteran rețelele de iluminat public și #fibra optică.

Clip Bulevard

➡️Așa a fost…acostamente de pământ, fire atârnate, șanțuri de pământ și, în mare parte, fără trotuare…ℹ️În 2016, după instalarea în funcția de primar, am început demersurile privind #reabilitarea și #modernizarea străzilor Tudor Vladimirescu și Odorheiului. În 2017 s-a finalizat #documentația tehnico-economică (studiu de fezabilitate cu toate studiile aferente: studiu geotehnic, studiu topografic, documentații obținere avize și acorduri, etc). ✅La sfârșitul anului s-a semnat contractul de finanțare a investiției cu Ministerul #Dezvoltării. În anul 2018 s-a emis ordin de începere privind proiectarea și execuția #lucrărilor pe o lungime de cca 2000 m, reabilitarea și extinderea sistemului rutier, amenajarea zonei de parcare, amenajarea trotuarelor și pistei de bicicliști pe toate lungimea arterei, reabilitarea acceselor la proprietăți și realizarea canalizării pluviale îngropate. ✅În paralel, în perioada 2018-2019, pe străzile Tudor Vladimirescu și Odorheiului s-a introdus #rețeaua de gaze în subteran de către DelGaz și rețeaua de distribuție energie electrică de către Electrica S.A. ✅Pe de altă parte, prin proiectul “Modernizare #infrastructură iluminat public și rețea de fibră optică pe străzile Tudor Vladimirescu, Odorheiului, Stejarilor, Ronei și Nucului din orașul Jibou”, #investiție finanțată din bugetul local, s-au introdus în #subteran rețelele de iluminat public și #fibra optică.#FapteleVorbesc #DanGhiurco #Investitii #ProiecteEuropene #JiboulSeSchimba #TotulPentruJibou #ModernizamJiboul #UnJibouPuternic #InvestimInViitor #Viziune #PentruOameni #PentruJibou #AltfelDePolitica #PoliticianNou #CuDumnezeuÎnainte

Publicată de Dan Ghiurco pe Sâmbătă, 15 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.