VIDEO: Un polițist folosește autospeciala din dotare pentru „nopți de amor”

Un video scandalos arată cum este risipit banul public chiar de către cei care ar trebui să ne păzească – Poliția Română!

Am primit la redacție un video în care puteți vedea cum un polițist folosește autospeciala Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj pentru a da bine în fața gagicilor, ori pentru a-și impresiona iubita.

Un localnic din satul Tihău, comuna Surduc, căruia i-am promis că nu-i divulgăm numele, a trimis la redacție un videoclip în care este surprins cum polițistul Ionuț Horvat agent în cadrul Postului de Poliție Băbeni, s-a oprit cu autospeciala poliției în timpul serviciului la iubita lui care locuiește în Tihău.

Imaginile au fost realizate la data de 30 mai, în jurul orei 00.20.

Localnicul care a realizat filmarea susține că ora la care polițistul folosește mașina de serviciu era puțin trecut de ora 00.00, ceea ce ne duce cu gândul că s-a lăsat cu „război” între cei doi îndrăgostiți.

Nu știm cât de bine își face traba în Poliție domnișorul Ionut Horvat, dar se pare că „nopțile de amor” nu le ratează, chiar dacă îi pică partidă de amor în timpul serviciului.  Se urcă repede în autospeciala Poliției Române și ajunge la timp.

Așteptăm cu mare interes să vedem ce spun superiorii polițistului Ionuț Horvat din cadrul Postului de Poliție Băbeni, Secția 3 de Poliție Jibou și Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, mai ales că inspector șef nou este Marius Stupar.

VIDEO: Polițistul Ionuț Horvat filmat în timp ce vizitează iubita cu mașina Poliției în timpul serviciuluiSursa : localnic din satul Tihău, unde s-a desfășurat evenimentul

Publicată de CanCan Zalau pe Marţi, 2 iunie 2020

28 thoughts on “VIDEO: Un polițist folosește autospeciala din dotare pentru „nopți de amor”

 1. Cel care va trimis la redacție este un căcat de om , nu mai are voie omul sa meargă sa bea un pahar de apa și sa își facă nevoile?
  RĂZVAN MITREA – GUNOI

  1. Bai mucosule, in timpul serviciului un polițist trebuie sa își facă nevoile și sa bea apa in secție nu la persoane acasa, păstrează un limbaj adecvat ca știm toți ca tu ești polițistul, cum ai intrat in poliție din mila?

 2. Hai lasă ma acuma … dar altii si altii care se plimba cu mașinile de servici acasa ,cumpărături si altele … numai pe el il vedeți?? Serios acuma

  1. Tu presupun ca ești iubita mucusului și ii iei apărarea, învață-l sa vorbească înainte.

   1. Asta nu demonstrează nimic…
    Nu am treaba cu stirea sau cu vreun personaj din toată povestea,dar sincer, sunt chestii mult mai importante decât o “lupta” între “masculi” epilati

 3. Bine a făcut cine a filmat! Sa se vadă ce face politia română! Ce exemplu sunt pentru țara noastră ! Rușine tinere!

 4. Nu cunosc personajele , dar poate a mers omul sa isi ia un medicament , a mers sa mance . Ei nu au drepturi ? Ce a facut rau ? Ce vroiai sa se plimbe cu masina toata noaptea pe strada ?

 5. Ce naiba comentati aiurea daca nu stiti despre ce e vorba ! Ziarul a luat multi bani ca sa ii publice numele si poza , ceea ce nu e voie ! O sa plateasca fiecare pentru ce a facut ! Daca politistul a gresit o sa plateasca , desii el nu se vede in video , asa ca poate sa scrie cine ce vrea ! Ar trebui sa aveti dovezi prima data ! Ati primit o stire WOW si v ati gandit sa va mai urmareasca cineva pagina! Pofta buna la mancat rahat !

  1. Tot Tihaul vede masina la cucoană la poarta, hai să fim realiști, spuneți odată lucrurilor pe nume, pe.tipa toți o pupă in c*r pe la fața, dar toți stiu ce reputație are:-))

 6. Trebuia sa parcheze si la tine ?? Va roade invidia de nu mai puteti ! Cum va mai suporta pamantul ! Nu cred ca esti tu in masura sa o judeci pe tipa sau pe el !

 7. Nu judec, sunt acțiunile faptelor ei ,la mine la poarta n.ar de ce să parcheze, ce să fac cu un anagramat, care a dat de N ori la poliție ?:))

 8. Fiecare plateste si raspunde de ceea ce face ! Poate el a ajuns unde si a dorit , altii poate vor de ani buni si nu au reusit !

 9. anagramat, ~ă a [At: MDA ms / Pl: ~ați, ~e / E: anagrama] (D. cuvinte) 1 Căruia i s-a schimbat ordinea literelor pentru a obține alt cuvânt Si: (rar) anagramatizat2. 2 Care a fost transcris sub formă de anagramă… Mai bine iti vezi de carpe ! Esti bun de vorbit doar ca vorbesti aiurea !

  1. Andrei aka Gogonel fratele fetei la care parchează polițistul in timpul serviciului pentru ,, a-și face nevoile “ și ,,a bea apa” stai liniștit ca știe tot satul ca ala vine la ea in timpul serviciului in loc sa își facă treaba și ca voi va credeți șmecheri ca e mucosul ala polițist, spune-i sa învețe carte și cu ocazia asta toată familia ta sa își cumpere un abecedar ca aveți nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *