VIDEO Bănișor: Primarul Sorin Maxim a inaugurat noul Dispensar medical din comună

Astăzi, 16 august, Primăria Comunei Bănișor a finalizat și inaugurat unul dintre proiectele cu care primarul Sorin Maxim se mândrește, respectiv Dispensarul medical din satul Bănișor.

Proiectul a fost finanțat prin PNDL 2, are o valoare ce depășește 5 miliarde de lei vechi, iar lucrările au derulat conform proiectului.
Este o investiție foarte importantă pentru comunitatea locală, mai ales în această perioadă dificilă prin care trece întreaga omenire datorită coronavirusului.
Datorită realizării acestui proiect, medicului de familie a decis să rămână în continuare în comunitate pentru a deservii toate satele: Ban, Bănișor și Peceiu, având la dispoziție condiții proprice pentru a-și desfășura activitatea.

Am avut ca invitați doi prieteni și apropriați comunității noastre, oameni care au pus umărul la toate proiectele care se derulează în comuna Bănișor. Este vorba de fostul prefect Florin Florian, care candidează la președinția Consiliului Județean Sălaj, un om tânăr și efervescent. 

Prezent în mijlocul nostru a fost și Sergiu Panie, vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj, un prieten apropiat care a susținut și susține în continuare proiectele de investiții din comuna noastră”, a transmis primarul Sorin Maxim

https://www.facebook.com/100012091261311/videos/998846983861668/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.