VIDEO: Cămin cultural nou în satul Peceiu, în valoare de 80 miliarde lei vechi prin CNI

Comuna Bănișor a câștigat un nou proiect de investiție în valoare de 80 de miliarde de lei vechi pentru construirea unui cămin cultural nou care va fi dotat la ultimele standarde. Anunțul a fost făcut azi de primarul Sorin Maxim, care spune că ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan de la PNL a emis un ordin de ministru pentru alocarea sumelor necesare.

Proiectul va fi realizat de CNI București.

„Victorie! Am obținut finanțarea de la CNI pentru construirea și dotarea noului căminul cultural în satul Peceiu, comuna Bănișor. Am făcut demersuri încă din anul 2017 pentru construirea unui cămin cultural nou în Sat Peceiu. În acest sens Primăria Comunei Bănișor a achiziționat terenul ți clădirile aferente de la cultul Greco-catolic.

În cursul anului 2018 am depus la CNI București o cerere de finanțare, iar în anul 2019 am înaintat toate documentele solicitate de finanțator (SF, avize, acorduri, studii). A fost o muncă titanică, o muncă deloc ușoară, dar nu ne-am lăsat. Am avut mai multe deplasări la București unde în cadrul comisiilor tehnice desfășurate la Ministerul Dezvoltării am susținut cu tărie acest proiect.

Munca depusă este încununată cu victorie, de oarece am obținut finanțarea necesară realizării acestui proiect. La data de 12 iunie, ministrul Dezvoltării a emis ordinul de ministru numărul 2413/12.06.2020 privind aprobarea finanțării sumei de 7.993.873 lei pentru Proiectul „Construire și dotare cămin cultural sat Peceiu, comuna Bănișor”, a transmis primarul Sorin Maxim pe pagina personală de Facebook, unde a atașat și un videoclip.

https://www.facebook.com/100012091261311/videos/997229150690118/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.