VIDEO: Claudiu Domuța și-a depus OFICIAL candidatura la Primăria Cehu Silvaniei

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Cehu Silvaniei, Claudiu Domuța și-a depus candidatura la Biroul de Circumscripție din Cehu, alături de lista pentru Consiliul Local.

Claudiu Domuța vine în fața cehanilor cu o listă de consilieri profesioniști, care au demonstrat fiecare în domeniul în care activează. Lista celor 19 consilieri locali este deschisă de liderul PSD Cehu, Claudiu Domuța – economist cu studii superioare și format la Ministerul Afacerilor Interne.

Pe locul doi se află Ciprian Antișan – vicepriamar în funcție, de profesie economist, căsătorit și are doi copii.

Uilecan Gheorghe este consilier local în funcție, locuiește în satul Motiș, are 50 de ani, este licențiat în drept administrativ, este căsători și are doi copii.

Gavra Augustin, pe locul 4 pe lista de consilieri locali, este directorul Clubului Copiilor din Cehu Silvaniei, are 45 de ani, este căsătorit, are doi copii și este doctorant în istorie.

Moldovan Ciprian este tânărul propus de PSD pe lista de consilieri, are 37 de ani, este tehnician în prelucrarea lemnului, este căsătorit și are un copil.

Lista consilierilor locali PSD Cehu Silvaniei este cea mai profesionistă, sunt oameni cu cariere profesionale, tineri și are o medie de vârstă sub 45 de ani.

Proiecte propuse de echipa PSD Cehu Silvaniei pentru următorii patru ani?

 1. Atragerea de investitori pentru crearea de noi locuri de muncă
 2. Rețele WIFI internet gratuit în zonele centrale din oraș
 3. Reabilitarea și modernizarea tuturor străzilor din orașul Cehu Silvaniei și satele aparținătoare: Nadiș, Motiș, Ulciug, Horoatu Cehului (asfaltare, rigole betonate, accese la proprietăți, mobilier urban, arbori ornamentali) – Fonduri Europene exercițiu financiar 2021-2027
 4. Anveloparea și modernizarea blocurilor de locuit din centrul orașului – Fonduri Europene
 5. Execuția proiectului ^Reabilitare Cinematograf^ prin CNI București
 6. Reabilitare Grădinițe Piticot
 7. Finalizarea proiectului ^Reabilitarea și dotarea Liceului Gh. Pop de Bpsești^
 8. Modernizarea parcurilor de joacă pentru copii
 9. Extinderea rețelelor de gaze naturale în toate satele aparținătoare Nadiș, Motiș, Ulciug, Horoatu Cehului
 10. Modernizarea căminelor culturale din satele aparținătoare
 11. Susținerea și promovarea activităților cultural – artistice și sportive care se desfășoară la nivelul orașului Cehu Silvaniei

Claudiu Domuța – candidatul PSD la Primăria Cehu Silvaniei a depus listele de candidaturi, alături de echipa de consilieri

Publicată de Monitorul SJ pe Miercuri, 19 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.