VIDEO:Lucrări ample de asfaltare a 16 kilometri de străzi și ulițe în comuna Valcău de Jos

Imediat după 2010 când în comună a fost introdusă o reţea de apă şi a fost finalizată reţeaua de canalizarea, primarul Ioan Roșan a obţinut finanţare pentru un proiect major de modernizare a infrastructurii rutiere ce presupune asfaltarea a 16 kilometri de drumuri și străzi în toate satele


Proiectul de asfaltare a primit finanţare prin PNDL II şi vizează asfaltarea a 16 km de străzi şi uliţe din toată comuna. Lucrările în cadrul acestui proiect au început la finalul anului 2019, când s-au asfaltat străzile din satul Preoteasa.

Lucrările continuă în prezent, iar după ce au fost asfaltate o parte din străzile din Subcetate, asfaltările continuă în Valcău de Sus.  În perioada următoare o să se asfalteze şi străzi din Valcău de Jos şi Ratovei. Lucrările în cadrul acestui proiect sunt în grafic şi au ca termen de finalizare primăvara anului viitor.

“Este un amplu proiect de infrastructură rutieră ce prevede asfaltarea a peste 16 km de drumuri comunale şi străzi din toată comuna. Lucrările sunt în grafic, fiind finalizate în proporţie de 50 %. Am decis să facem totul pas cu pas, într-o ordine firească. Astfel, după ce în comună a fost introdusă o reţea de apă şi una de canalizare, acum putem să şi asfaltăm”, a transmis primarul Ioan Roşan.

https://www.facebook.com/100026859872725/videos/600918914146766/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.