Vlad Pașcalău – cel mai tânăr candidat PSD pentru Consiliul Local Jibou

#VladPAȘCALĂU, pilon de bază al Organizației, este tânărul popular și carismatic al listei Consiliului Local din partea PSD pentru alegerile locale.
El ocupă funcția de președinte în cadrul celei mai puternice organizații de tineret din județ, TSD, funcția de vicepreședinte al organizației județene și este membru PES activists (Party of European Socialist), fiind coordonatorul județean al acestei structuri. Vlad s-a născut în Jibou, are 29 de ani și, după finalizarea studiilor, a revenit în orașul natal pentru a profesa.
În anul 2010 a absolvit Liceul Teoretic “Ion Agârbiceanu” Jibou. În 2013 și-a încheiat studiile în cadrul Facultății de Științe Economice. Vlad a decis să aducă un nou plus educației sale, înscriindu-se la Academia Națională de Informații “Mihai Viteazu” din București, unde, în prezent, urmează masterul “Studii de Inteligence și Relații Internaționale”.
Pe plan profesional, este expert în cadrul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj și, în trecut, a lucrat și în cadrul unui proiect la Universitatea de Nord Baia Mare.
Pasionat de sport, Vlad a practicat fotbal de performanță, activând până în liga a doua. În prezent este jucător la echipa locală a orașului, iar pasiunea și energia l-au determinat să antreneze și echipa de Juniori D a Jiboului, începând cu anul 2016.
Anul 2017 a venit cu un moment de mare cumpănă în viața acestuia, tatăl său trecând la cele veșnice, însă acest lucru nu a făcut decât să îl contureze într-un bărbat mai puternic și l-a determinat să evolueze.
Implicarea în politică și administrație a atras după sine idei inedite, menite să promoveze și să dezvolte Jiboul, una dintre acestea fiind organizarea evenimentului de mare amploare, “Ziua micilor războinici”. În cadrul acestui proiect fără precedent în orașul nostru, au participat peste 1000 de persoane, principalul scop fiind acela de a promova copii și de a le aduce bucurii și satisfacții.

Votați pe 27 septembrie Dan Ghiurco primar la Jibou și lista de consilieri locali PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.