Zălăuanii și-au ales primarul și au făcut schimbarea în urmă cu patru ani

Campania pentru alegerile locale se apropie de final, iar în această duminică, 27 septembrie, trebuie să mergem la vot și să îi alegem pe cei care ne administrează comunitățile, care sunt la rândul lor apoi datori să facă investiții în comunele și orașele în care trăim.

Ne aducem aminte de anul 2016, anul schimbării în Zalău, când cetățenii au ales un om credincios care să le fie primar, un om apropiat de cetățeni și capabil să reconstruiască Zalăul, ceea ce a și făcut, cu bani europeni.

Ionel Ciunt a fost ales primar în urmă cu patru ani, când zălăuanii nu au mai avut încredere în PNL și Radu Căpâlnașiu. Zalăul a fost condus timp de 12, adică trei mandate, de o administrație liberală care a făcut prea puțin în comparație cu oportunitățile și ritmul de dezvoltare al municipiilor din vecinătate. Mai mult, conducerea liberală a Primăriei a fost acuzată de corupție, iar numele primarului liberal Căpâlnașiu apărea în cel mai mare dosar de corupție din istoria Zalăului. Radu Căpâlnașiu a fost sancționat de zălăuani pentru că i-a ținut în subdezvoltare și au dat șansa unui om cu experiență în administrație, Ionel Ciunt, să își dovedească priceperea.

Ce a făcut Ionel Ciunt în cei patru ani din primul mandat? A făcut exact ce a promis. A dezvoltat Zalăul, a atras fonduri europene, 100 de milioane euro, și âi investește în oraș. Zalăul s-a dezvoltat mult din 2016 încoace. Și, potrivit proiectelor aflate în derulare, orașul se va schimba în totalitate. Deja simțim cu toții aerul european. Ionel Ciunt are pregătite proiecte viitoare în valoare de alte 138 de milioane de euro, bani din fonduri europene, care la fel vor fi puși la lucru în proiecte de modernizare a cartierelor și pentru noi culoare de circulație.

Zălăuanii și-au ales primarul și au făcut schimbarea în 2016, iar Ionel Ciunt și echipa lui merită să continue să lucreze pentru construirea Zalăului european.

Pe 27 septembrie, dacă votezi Ionel Ciunt primar și lista de consilieri locali PSD ai garanția că dezvoltarea Zalăului va continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.