Zeci de intervenţii la evenimente şi sute de sancţiuni aplicate de polițiştii sălăjeni în 48 de ore

Polițiștii au intervenit, în ultimele zile, la peste 30 de evenimente la care au fost solicitați pentru a menține siguranța publică, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, au fost sesizate 11 infracțiuni și au aplicat sute de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale.


În perioada 6-7 octombrie a.c., poliţiştii din Sălaj au fost angrenați în acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Polițiștii au intervenit la 33 de evenimente, dintre care 30 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost sesizate 11 infracţiuni, din care două la regimul circulaţiei rutiere (conducere fără permis și conducere sub influenţa băuturilor alcoolice), cinci contra patrimoniului (furturi și tentativă de furt), iar diferenţa au constituit alte fapte.

De asemenea,  poliţiştii au aplicat 428 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 138285 lei.

Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost reținute şi 13 permise de conducere, precum și opt au fost retrase șapte certificate de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătit să intervină atunci când situaţia o impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.