PNL-iștii reacționează la acuzațiile aduse de PSD în ultima ședință CJ Sălaj

Liberalii sălăjeni conduși de ministrul Lucian Bode au reacționat imediat la acuzele PSD cu privire la modul în care s-a desfășurat ultima ședință a Consiliului Județean Sălaj.

PNL-iștii îi compară pe social-democrați cu viespii, care deranjați de reformele președintelui Dinu Iancu-Sălăjanu încep să se apere.

Redăm mai jos comunicatul de presă integral al PNL Sălaj:

„❗Când începi să deranjezi cuiburile de viespi, acei prădători devin agresivi și fac orice pentru a se proteja. La fel ca viespii reacționează acum și cei afectați de reformele și proiectele lui Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Este oare o greșeală politică să ceri respectarea legii și să îndemni la mai puțin circ politic în instituțiile publice? Dinu Iancu-Sălăjanu, de la început, a afirmat că își dorește „mai puțină politică și mai multă administrație”.

Nu a fost nimic de ascuns, ședința CJ Sălaj fiind înregistrată INTEGRAL de Sălăjeanul TV 📺.

PSD și-a făcut live doar numărul de circ 🎉🃏.

„Viespii” vor fi tot mai agresivi 🚫. Cheltuiala responsabilă a banului public și oprirea risipei sunt intolerabile pentru ei. E doar începutul reformelor pentru normalitate în administrație❗.

P.S. Așa cum s-a anunțat deja, Regulamentul de organizare va fi modificat, va fi achiziționată aparatura necesară, iar ședințele înregistrate live. Și nu datorită PSD!

Biroul de presă al PNL Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *