Atelierul mecanic de la Colegiul API Zalău, modernizat de TenarisSilcotub

➡️Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a participat astăzi la evenimentul de inaugurare a atelierului de mecanică din cadrul Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” din municipiu, sponsorizat de TenarisSilcotub.

✅Prin intermediul acestei investiții, elevii și cadrele didactice vor deprinde și exersa competențe privind prelucrarea pieselor prin așchiere, compania Tenaris Silcotub continuând astfel investițiile în educația tehnică, aspect subliniat și de către domnul primar în intervenția pe care a avut-o în cadrul evenimentului.

🟢“Vă mulțumesc pentru invitația de a fi prezent, astăzi, la un eveniment care va marca actul educațional în unitatea de învățământ în care ne aflăm. Sunt absolut convins că investiția pe care compania TenarisSilcotub a făcut-o aici, la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, va ajuta cât mai mulți elevi să își găsească chemarea și să își descopere abilitățile pe care le au, iar în viitor să ne revedem cu tineri care au absolvit acest liceu și au rămas pe piața muncii din municipiu sau din județul Sălaj. Mulțumesc doamnei Președinte și tuturor reprezentanților companiei TenarisSilcotub pentru implicarea în viața comunității noastre și pentru toate investițiile pe care le fac”, a transmis în cadrul evenimentului Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *