74 de ani de Dinamo. Elisabeta Lipă, Mihai Covaliu şi Lucian Bode, prezenţi la sărbătoarea “câinilor”

Oameni cu nume şi funcţii importante, prezenţi la sărbătoarea de 74 de ani a clubului Dinamo

Dinamo, club fondat pe 14 mai 1948, sărbătoreşte 74 de ani de la înfiinţare, dar cu 3 zile mai devreme. Ziua festivă a adus la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare nume importante din istoria grupării, dar şi înalţi oficiali din sport.

Mihai Covaliu, preşedintele COSR, Lucian Bode, ministrul de Interne, şi Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, dar şi o legendă în viaţă a lui Dinamo, sunt prezenţi la stadion.

Dinamoviștii sunt în sărbătoare. Cel mai galonat club sportiv din România aniversează 74 de ani de la înființare. Evenimentele festive se vor derula pe stadionul din Ștefan cel Mare în prezența a numeroase personalități.

Multe generații, un singur spirit

Data aniversară a clubului Dinamo este 14 mai, însă anul acesta festivitățile vor fi organizate azi, 11 mai. Situația echipei de fotbal nu este cea cu care suporterii erau obișnuiți în anii ce-au trecut. Dar speranța nu a murit, iar evenimente de acest gen au tocmai darul de a păstra viu spiritul.

Legendele se întorc pe stadionul din Ștefan cel Mare. Foști fotbaliști care au scris pagini importante în cartea de istorie a clubului Dinamo se vor reuni în complexul sportiv în care s-au obținut atâtea performanțe de poveste.

Organizatorii au pregătit o mulțime de evenimente și surprize pentru cei ce țin sus steagul roș-alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *